Помічник депутата Київоблради, Тетяни Семенової, приховує статки і не подає декларації

image
12 Травня 2021, 13:36
Поділитися:

Дата публикации: 12 мая 2021.

Колишній виконуючий обов’язки голови Копилівської сільської ради на Київщині, Володимир Крижевський, свідомо не подав декларацію за 2020 рік.

Володимир Крижевський, який відомий тим, що возив масовку на антимайдан Януковича, а потім балотувався у місцеві депутати від політичної сили ЄС, не подав декларацію за 2020 рік. Про це повідомив місцевий телеграм канал Makariv LIVE

З 01 січня 2021 року до 31 березня 2021 року тривала щорічна кампанія декларування, осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Щорічна декларація охоплює звітний рік (період з 01 січня до 31 грудня включно), що передує року, в якому подається декларація. Оскільки Володимир Крижевський обіймав посаду у органах місцевого самоврядування, він дійсно повинен був подати декларацію у вказаний період.

Проте, на сайті НАЗК така декларація відсутня, можна знайти лише декларації за минулі роки.

Громада впевнена, що неподанням декларації колишній посадовець хоче приховати незаконно зароблені на державній посаді статки, сам Володимир Крижевський утримується від коментарів з цього питання. 

Умисне неподання суб’єктом декларування е-декларації передбачає кримінальну відповідальність у вигляді штрафу від 2500 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 150 – 240 годин, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Володимира Крижевського також звинувачували у влаштуванні несанкціонованого сміттєзвалища в селі Копилів, де він донедавна був виконуючим обов’язки голови.

Помічник депутата Київоблради Тетяни Семенової, Володимир Крижевський, раніше використовував російську ботоферму для дискредитації селищного голови на Київщині.

Останнім часом діяльність Володимира Крижевського, більшою частиною, пов’язана саме з ім’ям селищного голови Макарова – Вадима Токаря. І це не випадково, не пройшовши депутатом до Макарівської селищної ради Володимир Крижевський, схоже, став інструментом політичного розгойдування в руках більш досвідчених партійних діячів.

“Європейська солідарність” майже втратила вплив на політичні події у регіоні з тріском програвши місцеві вибори, тому це просто спроба зберегти корупційні бюджетні потоки. На це натякнув і Макарівський селищний голова Вадим Токар у своєму дописі на фейсбук після чергової провокації.

 

Джерело: МІСТОІНФОРМ