Помічник депутата Київоблради Тетяни Семенової влаштував несанкціоноване сміттєзвалище

image
1 Березня 2021, 14:29
Поділитися:

Дата публикации: 01 марта 2021.

Помічник депутата Київської обласної ради Тетяни Семенової, Володимир Крижевський, влаштував хаотичне сміттєзвалище у селі Копилів, де ще недавно він виконував обов’язки сільского голови.

Про причетність помічника депутата Київоблради Тетяни Семенової до несанкціонованого сміттєзвалища у селі Копилів Макарівської громади повідомив місцевий телеграм канал Makariv LIVE.

Володимир Крижевський, який вже не раз втрапляв у скандали, розмістив звернення щодо несанкціонованого смітника у селі Копилів Макарівської громади через сервіс “Інтерактивна мапа мінприроди”.

Скарга від громадянина К. дійсно надійшла до Департаменту екології та природних ресурсів. Згідно цієї скарги, представниками Макарівської селищної ради спільно з ГФ “Макарівська муніціпальна інспекія” було здійснено виїзд за вказаними у скарзі координатами.

На вказаній локації підтвердилось існування невеликого несанкціонованого сміттєзвалища, знайшлася і причетна до цього людина. На смітнику були виявлена тара від поштових відправлень на ім’я самого Володимира Крижевського. Отже, помічник депутата Київської обласної ради вочевидь і сам не гребував викидати сміття у цьому місці.

За інформацією телеграм каналу Makariv LIVE, подібні дії з боку колишнього в.о. сільского голови Копилова, а саме скидання сміття в непризначному місці і подальша скарга на це, пояснюються бажанням дискредитувати результати роботи нинішнього старости села – Олега Кравчука. Начеб-то останній не справляється із своїми обов’язками.

У повідомленні також підкреслили, що Володмир Крижевський веде системну дяльність направлену на підрив довіри до місцевої влади після втрати посади в.о. голови сільської ради Копилова. 

Раніше повідомлялось, що помічник депутата Київської обласної ради Тетяни Семенової, Володимир Крижевський, причетний до купівлі масовки для “антимайдану” Януковича у 2013 році. Втім, Тетяна Семенова, схоже, розділяє позицію помічника-антимайданівця, принаймні ніякої реакції на це громада від неї не дочекалась.

Напередодні місцевих виборів Володимир Крижевський втрапив в медійний скандал, тоді у відповідь на передвиборчий відеоролик кандидата від “ЄС” у депутати Макарівської ОТГ Володимира Крижевського громада зробила свій відеоролик. Кадри з проваленими дахами та штукатуркою, яка вивалюється дітям на голову, шокували людей далеко за межами Макарівського району.

Джерело: МИСТОИНФОРМ