Помічником депутата Київоблради Семенової став учасник “ДОМ-2”, який возив масовку на антимайдан

image
18 Лютого 2021, 11:17
Поділитися:

Дата публикации: 18 февраля 2021.

Помічником-консультантом депутата Київської обласної ради від політичної сили “ЄС” Тетяни Семенової став Володимир Крижевський – учасник “ДОМ-2”, який возив масовку на антимайдан.

Депутатка Київоблради Тетяна Семенова, яка була обрана від “Європейської солідарності”, регулярно розміщує на своїй сторінці фейсбук матеріали, що стосуються революційних подій в Україні 2013-2014 року.

Остання така публікація за 10 лютого 2021 року стосувалася телемарафону на каналі “Прямий”, який буде присвячено сьомій річниці трагічних подій Революції Гідності. У відеоанонсі до телемарафону розповідають про “кривавий режим Януковича”.

Як же так сталось, що протеже Тетяни Семенової і її нінішній однопартієць, Олександр Гулак, є ексрегіоналом, а віднедавній помічник депутатки, Володимир Крижевський, взагалі возив масовку на антимайдан?

Депутат Київоблради Тетяна Семенова і Володимир Крижевський

Про своє призначення помічником-консультантом депутата Київоблради Тетяни Семенової повідомив сам Володимир Крижевський, виклав він і фото відповідного посвідчення.

Володимр Крижевський до останнього часу був в.о. голови Копилівської сільської ради Макарівського району Київської області, під час останніх місцевих виборів був кандидатом у депутати до Макарівської громади від “Європейської солідарності”, але депутатом не став.

Напередодні виборів він втрапив в медійний скандал, тоді у відповідь на передвиборчий відеоролик кандидата від “ЄС” у депутати Макарівської ОТГ Володимира Крижевського громада зробила свій відеоролик. Кадри з проваленими дахами та штукатуркою, яка вивалюється дітям на голову, шокували людей далеко за межами Макарівського району.

Володимир Крижевський, даремно намагався прикрити відсутність ефективного господарського підходу бутафорськими фотозвітами. Відео, яке підготувала громада, суттєво вдарило не лише по його особистому рейтингу, а насамперед по рейтингу “Європейської солідарності”, яка з тріском програла вибори у Макарівському районі Київської області.

Володимир Крижевський і масовка на антимайдан

За нашими даними, перед тим як зайняти посаду у сільській раді Копилова, Володимир Крижевський був учасником телешоу “ДОМ-2” на російському телеканалі та займався організаціє масовок для різних заходів.

У 2012 році він навіть розповідав виданню Gazeta.UA як учасники масовки заробляють по 300 гривень на день. У статті Володимира Крижевського названо “директором столичного агентства massovka.com.ua”.

Сайт massovka.com.ua вказано і в твіттері Володимира Крижевського. Серед контактів сайту номер телефону +380932812826.

Назву цього сайту ми знайшли серед організаторів спільноти “МАССОВКА.КИЕВ.FOREVER!!!!” у соціальній мережі Vkontakte.

5 грудня 2013 року, коли вже розпочались події на майдані, у цій спільноті з’явились ряд аналогічних за текстом об’яв про набір масовки віком від 15 до 65 років для збору на вулиці. Людей збирали у Києві на 06 грудня 2013 року в районі метро Арсенальної та біля входу до Маріїнського парку.

Як відомо, саме у Маріїнському парку збиралися сили на підтримку діючого тоді президента Віктора Януковича, пізніше це явище було назване “антимайдан”.

Однією із об’яв про набір масовки була об’ява Володимира Крижевського, за мітинг він обіцяв по 200 гривень.

В об’яві також фігурує знайомий вже номер телефону і посилання на сайт http://massovka.com.ua/component/option,com_mtree/task,viewlink/link_id,1540/Itemid,75/, проте наразі це посилання не працює.

Який же захід провели 6 грудня і для чого саме збирали платну масовку? Про це пише Олександр Савицький у авторитетному виданні Deutsche Welle: “На противагу Євромайданові Партія регіонів організувала альтернативний мітинг на підтримку президента”.

Таким чином, новоспечений помічник-консультант депутатки Тетяни Семенової вірогідно возив масовку на антимайдан через агенцію massovka.com.ua. От і постає питання: “Як Володимир Крижевський взагалі став її помічником при такій біографії?”

Оскілки ідеологія “Європейської солідарності” включає в себе проукраїнську позицію і Революцію гідності партійці вважають трагічним, але позитивним зрушенням у країні, то залишається лише одна причина. Можливо, депутатка Київської обласної ради Тетяна Семенова банально не була знайома з такими деталями біографії свого помічника-консультанта, в іншому випадку це кидає тінь не тільки на місцевий осередок партії, а й на всю політсилу.



Джерело: МИСТОИНФОРМ