У Копилові Макарівської громади шукають порушників, які зкидають сміття у непристосованих місцях

image
14 Вересня 2021, 11:30
Поділитися:

У ГФ «Макарівська муніципальна інспекція» зазначили – триває процес виявлення порушників, яких згодом буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

13 вересня, у понеділок працівниками громадського формування з охорони громадського порядку «Макарівська муніципальна інспекція» було здійснено контроль за дотриманням мешканцями громади правил благоустрою. Інспектори разом із працівниками КП «Колонщина-сервіс» провели перевірку контейнерів для роздільного сміття, а саме – вміст підкинутих поряд пакетів. Порушників сподіваються виявити найближчим часом.

Про це інформаційному агентству “MKV” стало відомо із повідомлення Макарівської селищної ради на фейсбук.

У Макарівській селищній раді підкреслюють, що проблем з вивезенням сміття у Копилові немає, проте є проблема з умисним підкиданням несортованого сміття до контейнерів для сортування. Це значною мірою впливає на швидкість заповнення контейнерів, до того ж, псує їхній естетичний вигляд.

Раніше місцевий телеграм канал Makariv LIVE оприлюднював інформацію про те, що до хаотичних сміттєзвалищ у Копилові доклав руку і колишній в.о. Копилівського сільського голови Володимир Крижевський, який нині є помічником депутата Київської обласної ради Тетяни Семенової. Детально про це писало видання “Рупор Київщини”.

ІА “MKV” недавно повідомляло про те, що у Копилові Макарівської громади ліквідували стихійне звалище.

Джерело