Зимові канікули у школярів Києва триватимуть 1 місяць, – мер Кличко

Зимові канікули у школярів Києва триватимуть 1 місяць, – мер Кличко
14 Листопада 2022, 15:06
Поділитися:

У Києві зимові канікули триватимуть 1 місяць – розпочнуться за графіком 26 грудня, а завершаться 27 січня. В цей час будівлі будуть мінімально опалюватись, а також можуть бути використані, як пункти обігріву.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Не забувайте підписуватись та читати новини на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше подій Києва, регіону та України.

Зимові канікули в столичних школах розпочнуться за графіком – з 26 грудня 2022 року. Але триватимуть місяць – до 27 січня 2023 року. У цей час школи опалюватимуть в мінімальному режимі для підтримки системи опалення. Вчителі, за бажанням, можуть піти на час канікул в оплачувану відпустку. У випадку надзвичайної ситуації в місті частина шкіл буде використовуватись для роботи пунктів обігріву. Навчальний рік триватиме в столичних школах до 1 липня – відповідно до закону, – зазначив очільник столиці.

Раніше ми розповідали про те, що в кожному районі Києва буде підготовлено у середньому по 100 пунктів обігріву.

Окрім того, писали, що в Києві повністю прибрали вивчення російської мови з навчальних програм для дітей. Її більше не вивчатимуть у закладах дошкільної та загальної середньої освіти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua