Зимова казка: 7 найкращих новорічних мультфільмів

image
30 Грудня 2019, 15:46
Поділитися:

Свята вже не просто близько, вони вже тут! Пахне глінтвейном, мандаринками і хочеться дива… такого, як у мультиках.

Пропонуємо згадати дитинство та влаштувати перегляд найкращих новорічних мультфільмів останніх років.

Обирайте, влаштовуйтесь зручніше та поринайте у новорічні чудеса!

 

Вартові легенд

Про що: Не думайте, що Санта-Клаус вміє лише кататися на оленях, не вірте, що Зубна Фея здатна лише розносити подаруночки, не будьте такі впевнені, що Великодній Кролик всього лише постачальник цукерок, а Сніговик просто заморожує все довкола себе, щоб не розтанути. Разом вони справжній спецзагін, на плечах якого мир та безпека диво-світу.

Рік: 2012.


 

Ґрінч

Про що: Усе життя з зеленого волохатого відлюдника потішалися жителі рідного містечка, тому не дивуйтеся, що характер він має препаскудний. Та найбільше Ґрінча дратують різдвяні свята. Ялинка, подарунки, ярмарки та радісний сміх щороку змушують його по-справжньому страждати, і тоді поганець вирішує… вкрасти Різдво!

Рік: 2018.


 

Крижане серце. 1 частина

Про що: Казка Ганса Крістіана Андерсена «Снігова королева» надихнула кіномитців на створення своєї версії. Щоб урятувати королівство від вічної зими та зняти прокляття, мрійниця Анна вирушає на пошуки своєї сестри – снігової королеви Ельзи. Під час небезпечної подорожі крижаними дорогами та засніженими рівнинами Анна зустрінеться з альпіністом Крістофом, смішним сніговиком Олафом та північним однорогим оленем Свеном. Чари підстерігатимуть їх на кожному кроці.

Рік: 2013.


 

Еліот – найменше оленя Санти

Про що: Малюк Еліот – одне з підростаючих оленят, яке все життя мріє працювати в команді Санта-Клауса. І ось воно дізнається, що один з дев’яти летючих оленів залишає своє місце. За три дні потрібно встигнути завоювати довіру Санти, щоб чарівні подарунки до Різдва були доставлені дітлахам.

Рік: 2018.


 

Полярний експрес

Про що: Сюжет мультфільму розповідає нам про незвичайні подорожі маленького хлопчика на Північний полюс у чарівному поїзді. Хлопчик вірить в Санта-Клауса, попри те, що всі його друзі і сім’я в один голос твердять, що це лише казка. І ось одного разу віра хлопчика винагороджується. У переддень Різдва хлопчик раптом отримує можливість поїхати на чарівному поїзді до нього в гості.

Рік: 2004.


 

Різдвяна історія

Про що: Ебенезера Скруджа цікавить тільки особиста вигода. Йому начхати на всі свята та Дні Подяки, він абсолютно впевнений у тому, що ці дні тільки перешкода, і створені, щоб заважати людям робити гроші. І ось за бажанням долі, напередодні Різдва саме він стає результатом її експериментів, і, як не дивно, результат позитивний – Скрудж дивиться на світ іншими очима…

Рік: 2009.


 

Секретна служба Санта-Клауса

Про що: Санта-Клаус зі своїми вірними помічниками ельфами, працює не покладаючи рук. Однак навіть сама налагоджена система може дати збій. Санта-Клаус забув доставити довгоочікуваний подарунок маленькій дівчинці. Починається справжній переполох, адже навіть одна дитина, яка не отримала  подарунок, може підірвати дух свята. І поки все вирішують що робити, молодший син Санта-Клауса Артур, відправляється в захоплюючу подорож, щоб доставити подарунок.

Рік: 2011.

 

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ