Звуки вибухів на Київщині пов’язані з загорянням на об’єкті критичної інфраструктури,- КОВА

image
14 Січня 2023, 09:06
Поділитися:

14 січня 2023 г. 09:01

У Києві та Київській області сьогодні, 14 січня, близько 06:00 години ранку були чутні звуки вибухів. Причиною стало загоряння на одному з об’єктів критичної інфраструктури.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Київської обласної військової адміністрації (КОВА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“На одному з об’єктів критичної інфраструктури сталося загоряння. На місці працюють відповідні служби. Попередньо, без постраждалих”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також заступник командувача Сухопутних військ ЗСУ, генерал-лейтенант Олександр Павлюк повідомив, що звуки вибухів, які мешканці Києва чули зранку 14 січня, не пов’язані з будь-якими військовими діями.

“Звуки вибухів, які можна було почути у Києві та в області, російські ботоферми активно використовують як привід розганяти паніку і транслювати меседж, що це буцімто початок наступу з Півночі. Зазначу, що жодних наступальних дій ворога з Півночі наразі немає”, – зазначив він.

Олександр Павлюк зауважив, що вибухи не пов‘язані із загрозою з повітря чи роботою ППО, а також з будь-якими військовими діями.

Нагадаємо, у Київській області тривають роботи з розмінування. Загалом від початку робіт та станом на 17 грудня 2022 року піротехніки виявили та знешкодили 75 886 вибухонебезпечних предметів.

Читайте: У ДСНС розробили інтерактивну мапу з позначками вибухонебезпечних територій

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона