Зворотній зв’язок. Відповідь небайдужим читачам

image
22 Лютого 2019, 21:13
Поділитися:

Редакція газети «Вісті. Інформація. Реклама» дає відповідь прискіпливим читачам та персонально Євгену Сороці, котрі негативно відреагували у соцмережах на коротке інформаційне повідомлення «Нагороди для воїнів від Президента» на сайті видання та офіційній сторінці у Фейсбук.
21 лютого «Вісті» опублікували коротку оперативну новину із сесії Бориспільської районної ради про вручення нагород учасникам АТО. Автор Тетяна Ходченко свідомо не називала імен нагороджених, щоб не допустити помилок у прізвищах, які були названі зі сцени, бо частина інформації прозвучала не зовсім чітко. До того ж, військовий комісар Роман Горбач на врученні назвав далеко не всіх із 18 нагороджених, увесь список ним не озвучувався. Крім того, повідомлення для інтернет-версії видання не передбачало деталізацію цієї інформації.
На прохання «Вістей» від Бориспільського об’єднаного міського військового комісаріату після публікації надійшов список учасників АТО, котрі отримали відзнаки, фото якого ми друкуємо.
Зворотній зв’язок. Відповідь небайдужим читачам
Зворотній зв’язок. Відповідь небайдужим читачам
Р.S. Гарячі обговорення згаданого вище матеріалу на сторінці «Вістей», у групі «Бориспіль для всіх» та аналітичні пости бориспільців свідчать про те, що серед дописувачів є багато людей із журналістським талантом і необхідністю висловитися. Редакція щиро дякує усім за небайдужість до видання та запрошує бажаючих до співпраці – щотижневик наразі має вакантні посади журналістів.
Наші контакти — на сайті щотижневика «Вісті. Інформація. Реклама».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама