Звітування «Самопомочі», «Батьківщини» та «радикалів» Ляшка за 2018 рік. Доповіли не всі

image
9 Березня 2019, 20:33
Поділитися:

Українське законодавство передбачає, що депутати місцевих рад щороку мають звітувати перед виборцями за свою діяльність. У кожній із трьох партій – «Самопомочі», «Батьківщині» та «радикалів» Олега Ляшка – знайшлися обранці, які і не оприлюднили свої звіти, і не надали їх на численні прохання журналістів «Трибуни Бровари».

Найдисциплінованішою з озвучених партій наразі виглядає «Самопоміч». Звіт надали двоє з трьох депутатів. Юрій Скотніков, який принаймні донедавна очолював фракцію, у своїй доповіді на одне із досягнень депутатської діяльності вказав збереження робочих місць підприємців на ринку «Господар» (на майдані Свободи, – ред.). Обранець також звертає увагу, що брав участь у розробленні плану реконструкції парку «Приозерний» і його зонуванні, а також – у забезпечені Геологорозвідки питною водою.

Юрій Скотніков

У річному звіті Тетяна Крилова із «Самопомочі» акцентує на досягненнях у медичній сфері. Мовляв, саме за проектом депутатки, в межах медреформи, вдалося запустити систему eHealth. Також обранка вказує, що за її ініціативи вдалося запровадити секції гри в шахи в шкільних закладах і закупити необхідний інвентар для проведення турнірів різних рівнів. Тетяна Крилова зазначає, що за її підтримки відбувся міжнародний турнір «Кубок Броварів 2018».

Тетяна Крилова

Серед трьох депутатів із фракції «Батьківщини» у вільному доступі є звіт лише Андрія Тютюнника. Обранець багато, але в загальних фразах, доповідає про участь у діяльності міськради та її комісій. А серед конкретики – наводить низку виконаних робіт на окрузі депутата. Це – капітальні ремонти, утеплення будинків, ремонти шатрових дахів, під’їздів у багатоповерхівках по вулицях Короленка та Марії Лагунової. А також – ремонти міжбудинкових проїздів та тротуарів по вул. Короленка, 51, 53, 53-А.

Андрій Тютюнник (на передньому плані) та Борис Дудко (за ним)

З-поміж двох депутатів, які пройшли від Радикальної партії Олега Ляшка, отримати звіт вдалось лише від Вікторії Коваленко. Обранка наводить перелік робіт, які були виконані за рік. Це – капітальні ремонти в під’їздах, встановлення покрівлі даху, ремонт огорож, лавок, дитячих майданчиків у багатоповерхівках і дворах по вул. Симона Петлюри. Також – ремонт тротуарних доріжок і встановлення тренажерного знаряддя довкола 10-ї школи та на її території.

Вікторія Коваленко та Вадим Андрієвський

До того ж, депутатка окремо виносить свою діяльність у складі ГО «Рідне місто Бровари». З її слів, у межах спільноти вона брала участь в організації низки свят, зустрічей, кінопоказів, випуску газети, благодійної акції, консультацій тощо.

З-поміж згаданих партій на цей час звіти не оприлюднили і не надали «Трибуні Броварів» Володимир Чаюн із «Самопомочі», Борис Дудко і Сергій Бельський із «Батьківщини» та Вадим Андрієвський, який пройшов до міськради від Радикальної партії Олега Ляшка.

Джерело: Трибуна Бровари