Звіт роботи депутата Вишгородської міської ради Поліщука О.Г.

image
27 Вересня 2020, 03:25
Поділитися:

Звіт роботи депутата Вишгородської міської ради Поліщука О.Г.
за 2015 -2020 роки (25 округ: будинки №№ 4, 4-А, 4-В та 6
по вул. Симоненка, будинок № 3 на пл. Шевченка)

Як кажуть у народі: «Не встигнув оглянутися, як час промайнув». Незабаром закінчується мій термін перебування депутатом Вишгородської міської ради. Настав час підбити підсумки, подякувати моїм виборцям за спільну роботу та сказати, що наша історія не закінчується, а продовжується: з новими силами, новими ідеями та в оновленому складі. Тепер про все по черзі.
Для мене виборчий округ за п’ять років став не лише частинкою території нашого міста. Мій округ – це дивовижно активні люди з різними потребами, різними інтересами та кожен із своїм унікальним баченням вирішення проблем. Але є спільна риса, яка міцно поєднувала всіх нас: ми хотіли бачити своє місто економічно та соціально розвиненим, свою вулицю та свій двір — затишними й охайними. Пенсіонери, науковці, вчителі, медичні працівники, держслужбовці – всі хочуть одного: жити в зручних, охайних та безпечних умовах. Тому моя діяльність, як депутата Вишгородської міської ради, була спрямована на захист інтересів громадян, на виконання доручень виборців у межах депутатських повноважень.
Ми спробували підрахувати результати нашої спільної роботи. І ось що вийшло. Нами було проведено 24 зустрічі для обговорення нагальних питань та майбутніх планів, 11 суботників, побілено кілометри бордюрів, вивезено 7 КамАЗів побутового сміття з підвалів, гілок обрізаних дерев та опалого листя, завезено п’ять машин чорнозему, висаджено більше 50 дерев та кущів, встановлено 2000 метрів горожі, надано моєю командою 115 первинних юридичних консультацій, подаровано щороку більше 1000 новорічних подарунків, складено близько 1000 актів обстеження, отримано десятки тисяч слів вдячності від вас ….
Багато із запланованого нам вдалося зробити, дещо – не змогли з об’єктивних причин. Більшість проблем були пов’язані з утриманням будинків та благоустроєм прибудинкової території, частину з яких ми зафіксували ще під час агітаційного процесу в 2015 році.
У цьому напрямку завдяки оперативному реагуванню мера міста Олексія Момота і депутатського корпусу ми вирішили такі нагальні питання:

оновили та реконструювали всі дитячі майданчики;облаштували сучасний спортивний майданчик;встановили додаткові ліхтарі зовнішнього освітлення та лежачий поліцейський;відремонтували під’їзди в кооперативному будинку № 6, замінили все освітлення на ЛЕД та вікна на сучасні енергоефективні;зробили вимощення навколо будинку № 4, заасфальтували дорогу біля обох під’їздів та облаштували дві стоянки для автотранспорту;відремонтували пішохідну доріжку між будинками № 4 та № 6;огородили всі сміттєві майданчики;підвальні приміщення привели до належного стану (із заміною та/чи ремонтом комунікацій);замінили скрізь, де потрібно, поштові скриньки;встановили огорожі за потребою та провели латковий ремонт дороги;створили чудову фотозону (казковий мурал «Бембі»).
Скільки у нас з вами було перемог! На звернення жителів будинків № 6 та № 10 на вул. Симоненка, що обслуговуються ЖБК (житлово-будівельними кооперативами), я виступив на сесії з ініціативою звільнити від сплати земельного податку ЖБК та ОСББ. І депутати мене підтримали!
Шкода, але міською радою так і не була виконана розроблена нашою командою програма «Утеплення фасадів житлових будинків Вишгородської міської ради на 2017-2019 рр.» Адже вона передбачала утеплення будинків 1970-80 років побудови не лише з мого округу, а й усього міста.
Не були залишені без моєї уваги і обдаровані діти та діти із малозабезпечених родин. Протягом 11-ти років проводжу захід «Новорічна казка». Дід Мороз та Снігуронька щороку вітають смаколиками дітей мого округу, а також дітей із малозабезпечених родин всього міста.
Для Вишгородської районної спеціальної загальноосвітньої школи «Надія», де навчаються дітки з особливими потребами, постійно організовували святкові заходи до Дня Святого Миколая із обов’язковим врученням солодких подарунків. Також разом із батьківським комітетом ВРС ЗОШ «Надія» було придбано матеріали для виготовлення десяти шкільних спеціалізованих парт та спортивний інвентар для уроків лікувальної фізкультури.
Я завжди підтримую і творчу молодь. Дітям творчих колективів Вишгорода була надана фінансова допомога на придбання костюмів та музичних інструментів. Особливу увагу приділяв учасникам та призерам Чемпіонату України з хортингу із СК «Характерник». Вітав дітей із новорічними святами та допоміг в організації та проведенні змагань із хортингу по Україні.
Вважаю, що допомагати дітям – це найважливіше завдання з усіх поставлених.
Особливо приємно відзначити, що за роки роботи на окрузі мені допомагали активні та небайдужі мої помічники Ганна Поліщук та Наталія Унучко. Саме вони є авторами проекту Громадського бюджету на 2018 рік «Інклюзивний дитячий майданчик біля школи Надія» на вулиці Дніпровській. Проєкт став переможцем голосування, отримавши 230 голосів. Завдяки спільним зусиллям його було реалізовано, і цей майданчик сьогодні є справжнім острівцем щастя для дітей із особливими потребами.
Як бачимо, багато роботи зроблено, а ще більше доведеться зробити!
Адже одна з моїх помічниць та мій однодумець на окрузі Ганна Поліщук має намір продовжити наші розпочаті справи, і цього року вона планує балотуватись у депутати від партії «Європейська Солідарність».
Я впевнений, що Ганна Поліщук стане гідним, чесним та відповідальним депутатом. Саме тому я прошу вас, мої дорогі друзі, мої виборці, підтримати її кандидатуру, щоб натомість мати на окрузі дієвого активного депутата. Ну, а я буду допомагати і підтримувати вас!
Дякую всім вам разом і кожному окремо за зворотній зв’язок, за нашу спільну роботу та розуміння! Вірю, що і надалі ми будемо так працювати!

Щиро
Ваш депутат Олексій ПОЛІЩУК

Continue Reading

Джерело: Газета Вишгород