Звіт про виконання робіт КП “Бровари – Благоустрій”

image
5 Лютого 2019, 15:52
Поділитися:

У Броварах, як не крути, та комунальщики працюють. Редакція нашого сайту отримала звіт КП “Бровари – Благоустрій”. То що ж роблять у Броварах?

Дільниця утримання доріг та тротуарів виконує колосальну роботу. На їхньому рахунку:

Збір сміття  в урнах  по місту. Очищення  тротуару  по вул. Вокзальна.Очищення  тротуарів  від льоду  на майдані “Свободи”, по вул. Вокзальній.Вивезення льоду.

Дільниця технічного обслуговування систем водовідведення та зливової каналізації справно працює, та на совість виконує свої обов’язки:

Відкачування  води в підземному переході.Відкачування  талої води  по вул. Благодатна 38, 43 .Відведення талої  води із вул. Фіалковського.Включення  насосу  станції  перекачування по вул. Армії УНР.

Дільниця «Міськсвітло» підтримує світло на вулицях, коли воно так потрібно, та просить все ж бути обережними на дорогах. Проведено:

Профілактичний огляд повітряних ліній по вул. Голуба Аркадія . Заміна 2-х ламп  по вул. Петлюри Симона.Заміна  8 -ми  ламп  по вул. Київській, монтаж  двох  світильників(б/в).Заміна  котушки у пункті включення  по вул. Павла Полуботка.Обслуговування світлофорів  по  вул. Київська -Автошкола, заміна  кнопки на світлофорі.

Виробнича дільниця зеленого господарства: 

Санітарне  розчищення   дерев у парку “Перемога” та по вул. Короленко.Навантаження та вивезення гілля.Видалення  аварійного дерева (фруктове)  по вул. Олімпійська.Очищення  вручну  доріжок  від снігу  у парках.Ручне прибирання сміття у парках.Очищення  урн від сміття у парках, скверах.Прибирання громадського туалету  у парку ім.Т.Г.Шевченка.Роботи в теплиці : просіювання грунту, перенесення грунту  в теплиці, засипання  в ящики, ділення кореневищ  канн, посадка кореневищ  канн в ящики, поливання  рослин  на стелажах.

Ремонтно-будівельна дільниця:

Ремонт  металевої  огорожі  по вул. Гагаріна (м-ин «Варус»).Виготовлення  льодорубів.Ремонт  транспорту (зварювальні роботи).Ремонт кабінету «Охорона праці»  адмінприміщення КП “Бровари-Благоустрій”.Шановні читачі, якщо у вас є побажання, або претензії щодо роботи комунальних служб Броварів, просимо не залишатись осторонь та повідомляти нам!

Джерело: Новости Броварів