Звіт голови КОДА за 2020 рік підтримали депутати всіх фракцій обласної ради

image
10 Червня 2021, 15:27
Поділитися:

Сьогодні, 10 червня, на засіданні 4-ї сесії Київської обласної ради VIII скликання голова Київської облдержадміністрації Василь Володін прозвітував про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Київської області та виконання обласного бюджету за 2020 рік.

Депутати обласної ради абсолютною більшістю голосів всіх фракцій (71 голос) підтримали звіт очільника Київщини, в якому він повідомив про соціально-економічні досягнення регіону, розвиток медичної сфери, освіти. Також йшлося про результати роботи щодо ремонту та будівництва доріг та соціальної інфраструктури, залучення інвестицій, розвитку агропромислового комплексу, підтримки соціального напрямку, екології, тощо.

«Маємо багато здобутків, яких вдалося досягти завдяки плідній співпраці команди облдержадміністрації, обласної ради, бізнесу, місцевого самоврядування. Звісно, залишається і ряд проблемних питань, над вирішенням яких ми продовжуємо працювати у цьому році. Я впевнений, що передбачені на 2021 рік завдання для облдержадміністрації будуть успішно виконані завдяки подальшій згуртованій роботі, спрямованій на один спільний результат – добробут Київщини та її жителів. Це наша спільна відповідальність перед людьми», – підкреслив голова КОДА Василь Володін.

З повним текстом Звіту можна ознайомитися на сайті Київської обласної державної адміністрації.

 

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація