Звільнено заступника генерального прокурора Олексія Симоненка

image
24 Січня 2023, 13:11
Поділитися:

24 січня 2023 г. 13:03

Генеральний прокурор Андрій Костін сьогодні, 24 січня, підписав наказ про звільнення за власним бажанням з адміністративної посади заступника Генерального прокурора Олексія Симоненка.

Про це KВ стало відомо з повідомленняОфісу Генерального прокурора.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Підписав наказ про звільнення за власним бажанням з адміністративної посади заступника Генерального прокурора Олексія Симоненка”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляли ЗМІ, заступник генпрокурораОлексій Симоненко, який у кінці 2022 року їздив у відпустку в Іспанію. Посадовець їздив святкувати Новий рік з родиною до Марбельї, використавши автівку бізнесмена Григорія Козловського.

20 січня ц.р. журналіст Михайло Ткачповідомив, що заступник генерального прокурора Олексій Симоненко був у 10-денній відпустці.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Пізніше Симоненко написав заяву про звільнення.

Джерела УП також повідомили, що це не єдине кадрове рішення після гучних корупційних скандалів минулого та початку цього тижня. Крім того, у відставку підуть глави ВЦА Сумської, Дніпропетровської, Запорізької і Херсонської областей.

Як писала KВ, ранішерозгорівсяскандал пов’язаний з пресофіцером Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванною Плантовською, яка в новорічну ніч перебувала у Франції. Жінка хвалилася розкішним життям. Зокрема, Іванна показувала гарні фото з Парижа на тлі Ейфелевої вежі, а також кадри з курортів.

Читайте:Зеленський звільнив Кирила Тимошенка з посади заступника керівника ОПтаПрезидент заборонив політикам та топ-чиновникам просто так кататись за кордон

Фото: УП

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона