Звільнення директора БВАК Сергія Кандаурова вважають на підприємстві безпідставним

image
18 Червня 2019, 13:48
Поділитися:

«Крім того, винесення даного рішення на розгляд сесії відбулось з грубим порушенням всіх юридичних процедур. На відміну від інших проектів рішень щодо звільнення керівників комунальних підприємств з займаних посад, даний проект не пройшов 20-денного оприлюднення та не розглядався на профільних засіданнях депутатських комісій» – зазначають на підприємстві.

Нагадаємо, що звільнили із займаної посади Сергія Канаурова минулого тижня, під час 72-сесії міської ради. Перед цим, 12 червня директор «БВАК» під час спільного засідання двох профільних депутатських комісій з питань комунальної власності та з дотримання законності прозвітував про фінансово-господарську діяльність підприємства. Під час засідання питання звільнення директора підприємства не порушували.

На підприємстві звільнення Сергія Кандаурова пов’язують із лобіюванням зацікавлених сторін, які не вбачають подальший розвиток аеродрому «Біла Церква». Крім того, розірвати договір із директором БВАК має повноваження лише міський голова. В інших випадках дане рішення може бути оскаржене в судовому порядку.

Читайте також: Засновник індустріального парку Біла Церква назвав перспективні галузі для інвестицій.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе Біла Церква, – підписуйтесь на канал 04563.com.ua у Telegram та Facebook!

Джерело: Новости Білої Церкви