Звернення міського голови Іллі Дікова до мешканців міста Вишневого:

image
16 Березня 2020, 21:05
Поділитися:

Звернення міського голови Іллі Дікова до мешканців міста Вишневого: У зв’язку з оголошенням на території України загальнонаціонального карантину, у місті запроваджені додаткові заходи безпеки.

Сьогодні я провів наради із перевізниками Вишневого щодо дезінфекції маршрутних автобусів, керівниками комунальних підприємств щодо дезінфекції територій та приміщень та із головним лікарем КНП ”Вишнівська міська лікарня” щодо запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції.

Із міського бюджету буде профінансована закупівля медичних товарів першої необхідності.

Принагідно звертаюся до керівників приватних підприємств, які працюють у місті. Слідкуйте за станом здоров’я своїх працівників. Не допускайте на робоче місце людей із явними ознаками грипу чи ГРВІ, попіклуйтеся про їхнє медичне обстеження та подальше лікування.

 Міська рада та комунальні підприємства міста продовжують працювати в шатному режимі. Однак, тимчасово, на період карантину, запровадженого Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 ”Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”, зупинено проведення прийому громадян. Але всі питання, які турбують громадян, вирішуються в електронному або телефонному режимах.

Надаємо перелік телефонів відділів виконавчого комітету Вишневої міської ради та електронні адреси:

Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради