Звернення Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова

image
12 Березня 2020, 10:54
Поділитися:

Шановні колеги, команда Київської обласної державної адміністрації! Користуючись нагодою, висловлюю свою повагу та дякую за безцінний професійний досвід, який ми отримали разом.

В Київській облдержадміністрації нам вдалося запустити новий формат роботи влади на місцях. А саме: показали на власному прикладі, як швидко з’являється високий результат за наявності команди однодумців та професійного підходу до всіх процесів.

Нам є чим пишатися. За час роботи в Київській обласній державній адміністрації ми розробили стратегію розвитку регіону заради конкретної мети – перетворити Київську область на інвестиційну вітрину України. Саме на цю задачу працює ініційована мною Рада інвесторів та відновлена Агенція регіонального розвитку при КОДА.

Крім того, ми змогли знизити тарифи для населення, створили нові місця у школах та садочках, ініціювали впровадження проєктів здорового харчування для дітей, створили нові ОТГ.

Впевнений, визначені пріоритети для розбудови Київщини залишаться незмінними, а графік їх реалізації чітким.

І саме цей досвід дозволяє мені на новій посаді розуміти життя та потреби кожної області та фахово надавати необхідну підтримку. Виконуючим обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації призначено Василя Володіна, відповідального та професійного керівника. Впевнений, що Київська обласна державна адміністрація у надійних руках і розпочаті нашою командою зміни будуть продовжені.

Мені особливо приємно, що в авангарді позитивних змін країни – Київщина. Бо вона та її люди міцно і назавжди увійшли у моє серце. Тому я і надалі буду продовжувати допомагати новому керівництву обласної державної адміністрації йти вперед.

Працюймо разом. З повагою, Олексій Чернишов.

 #VsebudeKyivRegion

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація