Звернення голови Київської ОДА Василя Володіна

image
28 Квітня 2021, 12:21
Поділитися:

Шановні мешканці Київщини!

Понад рік тому Президент України Володимир Зеленський призначив нашу команду на керівні посади в Київській області.

З того часу ми докладаємо всіх зусиль, щоб розвивати регіон та дотримуватись усіх принципів справедливості та законності. Для досягнення цієї мети ми весь час вважаємо своїм завданням спільно працювати з усіма гілками влади, органами місцевого самоврядування, у тому числі з депутатами обласної ради.

Лише так можлива реалізація обласних програм, економічних і соціальних проєктів вкрай важливих для людей.

На сьогодні маємо ситуацію, коли в  Київській обласній раді відбулася зміна  керівного складу.

Впевнений, що депутати зможуть у найкоротший час зробити усе необхідне, щоб забезпечити ефективну роботу обласної ради та сформувати постійні комісії для прийняття рішень, які є важливими для Київщини та жителів області.

Перед нами та депутатами облради наразі стоїть багато спільних викликів. Зокрема, продовження боротьби з коронавірусом, яка потребує оперативного прийняття виважених рішень. Також не можна забувати про повсякденне життя області та стратегію її розвитку.

Київська обласна державна адміністрація готова ефективно співпрацювати з усіма фракціями, обласними депутатами без винятку, бо саме їх обрали жителі Київської області.

Переконаний, що зусилля влади мають бути скоординовані на створення належних умов життя людей, забезпечення відповідного рівня їх обслуговування, раціональне використання економічного потенціалу регіону, дотримання справедливості для всіх і кожного.

Лише так зможемо рухатися вперед і реалізувати Стратегію розвитку Київської області.

 

голова Київської обласної державної адміністрації

Василь Володін



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація