Зустріч «на перетині двох світів». Як в Броварах святкуватимуть День Незалежності

image
7 Серпня 2020, 13:56
Поділитися:

Останнім часом наше життя стає все більш орієнтованим на користування послугами через мережу інтернет. І культурна сфера не є виключенням у цій загальносвітовій тенденції: онлайн-покази модних колекцій, віртуальні виставки художників, концерти з використанням VR та AR технологій… Не випускаючи з рук гаджету, ми знаходимо розваги на будь-який смак! Але й, водночас, скучили за “живою” атмосферою свята, звичною для багатьох прогулянкою літнім вихідним днем улюбленими місцями – центром міста, парковими алеями в надії потрапити на видовищну івент-подію, відвідати галасливий ярмарок чи взяти участь у веселих розвагах.

Тож, відділ культури Броварської міської ради призначає зустріч “на перетині двох світів”, де кожен може обрати формат святкування собі до душі…

Який привід? Відзначення державного свята – 29-ї річниці Незалежності України!

Де і коли? На затишних алеях парку “Перемога” ввечері святкового дня 24 серпня. І зустріч неодмінно відбудеться, якщо дозволить епідеміологічна ситуація і обмеження, які будуть діяти на той час.

На що очікувати?  Числені локації та презентаційні простори, фото-зони та майстер-класи, арт-спейс юних художників та благодійний ярмарок, а для охочих провести своє дозвілля активно – квестова програма з купою цікавих завдань, у розв’язанні яких стане у нагоді мобільний “помічник”.

Та, ВАЖЛИВО! – вже  відсьогодні заклади культури на своїх сторінках у Facebook пропонують взяти участь в онлайн-заходах, мета яких розширити можливості аудиторії щодо творчої реалізації кожного та об’єднати всіх навколо ідеї святкування.

Тож, запрошуємо на сторінки наших закладів! Підписуйтеся та чекайте на запрошення!

Дитяча школа мистецтв
Дитяча музична школа
Міський клуб
Міська бібліотека
Міська бібліотека для дітей
Культурно-просвітницький центр “СвітЛиця”
Культурно-інноваційна платформа “ТепЛиця”
Броварський краєзнавчий музей
Міський культурний центр

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed