Зустріч керівництва області з представниками Фонду держмайна

image
8 Липня 2020, 18:24
Поділитися:

Розвиток економіки Київської області – один із головних пріоритетів керівництва облдержадміністрації.  Саме тому велику увагу приділяють залученню коштів та виконанню бюджету.

З огляду на це, сьогодні відбулася робоча зустріч Василя Володіна, голови Київської обласної державної адміністрації, його першого заступника Олександра Склярова із Костянтином Кошиленко, заступником Фонду держмайна України та Вадимом Курило начальником Регіонального відділення ФДМ України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях.

Обговорили перспективи приватизації в регіоні.  Вадим Курило поінформував присутніх про об’єкти, які потребують роздержавлення. Регіональний фонд  підготував до приватизації на Київщині – 57 такиходиниць. З них :

2 єдині майнові комплекси

22 окреме нерухоме майно

23 ОНБ

З них вже 8 виставлено на електронні аукціони, а 15 мають бути приватизовані шляхом викупу товариствами, на балансі яких знаходяться.

Тим часом, керівник області запевнив, що влада зробить усе від неї залежне, щоб процес роздержавлення  рухався чисто та прозоро, без зловживань. А також, проконтролює, щоб районні державні адміністрації визначили об’єкти, які також можна включити  до вищезгаданого переліку.

«Маємо працювати спільно та в одному напрямку, – сказав В. Володін. –  Бо тільки так люди зможуть відчути швидкий та якісний ефект від наших зусиль».

Пресслужба Київської облдержадміністрації

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація