Зустріч голови КОДА з громадами Таращанського та Рокитнянського районів

image
7 Серпня 2020, 12:57
Поділитися:

7 серпня голова Київської облдержадміністрації Василь Володін з робочою поїздкою відвідав Таращанський та Рокитнянський райони Київщини.

Традиційно, основна мета таких візитів – пряма взаємодія з громадами на місцях, детальне вивчення проблем, надання допомоги в вирішенні питань, які потребують втручання обласної влади. Разом з керівником ОДА з людьми спілкувалися, приймали їхні пропозиції та скарги начальник Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області Олег Головаш, начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, заступник прокурора Київської області Юрій Ясеницький.

Найбільше турбувало місцевих мешканців Таращанського району оновлення інфраструктури, дороги, ремонт водопровідних мереж, фінансування освітньої галузі.

У Рокитнянському районі серед найгостріших питань – корупція в місцевих органах влади, розподіл землі, перебої у водопостачанні.

«Завдання влади – надавати людям реальні захист та підтримку, впроваджувати справедливість без винятків», – впевнений голова області.  Стосувалися питання й медицини та освіти. Були й слова подяки за допомогу в термомодернізації навчальних закладів та обладнанні спортивних майданчиків.

На частину звернень люди отримали відповіді на місці. Питання, що потребували додаткового опрацювання, голова облдержадміністрації та його заступники взяли під особистий контроль, їх опрацюють найближчим часом.

«Скільки б ми зараз не робили, цього замало, щоб поліпшення одночасно відчули усі мешканці області, – констатував Василь Володін. – Продовжуємо працювати. Я дуже вдячний за вашу щирість, під час наступної зустрічі зможу вам доповісти про вирішення ваших проблемних питань».

Повідомляє пресслужба КОДА.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація