ЗСУ вдарили по мосту біля Чонгара, – ЗМІ

image
22 Червня 2023, 11:40
Поділитися:

22 червня 2023 г. 11:32

Засоби масової інформації (ЗМІ) окупантів повідомляють, що мости на адміністративній межі між Херсонською областю та Кримом поблизу Чонгара пошкоджено ракетним обстрілом з боку ЗСУ. Також пропагандисти повідомили, що удар нібито було нанесено ракетами Storm Shadow.

Про це KВ стало відомо з матеріалу видання “Інтерфакс-Україна”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як пише видання, російські пропагандисти повідомили, що мости на адміністративній межі між Херсонською областю та Кримом поблизу Чонгара пошкоджено ракетним обстрілом з боку Збройних сил України.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що сполучення тимчасово організовано за резервним маршрутом. На півночі окупованого росіянами у 2014 р. Криму останнім часом діяли два пункти пропуску – у Джанкої (біля херсонського Чонгара) та Армянську.

Деякі з пропагандистів повідомили, що удар був нанесений нібито ракетами Storm Shadow.

ПредставникГоловного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов повідомив, щоукраїнські військові поки не можуть коментувати інциденти, які відбувають на окупованих територій, зокрема і пошкодження мостів у Чонгарі на межі з Кримом.

“Зараз триває робота й вона буде продовжена. Це планомірна робота Сил безпеки, оборони, руху опору, місцевого населення, яке чекає повернення української законної влади на цих територіях. Можна лише коментувати, що далі буде”, – сказав Юсов.

Нагадаємо, сьогодні вночі російська федерація завдала чергового ракетного та авіаційного удару іранськими ударними БпЛА “Shahed” по Україні. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Протягом минулої доби противник завдав ракетного та 44 авіаційних ударів, зокрема, було застосовано 6 іранських ударних БпЛА “Shahed”. Усі “шахеди” знищено нашими захисниками. Також ворог здійснив 47 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. На жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Противник і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось понад 40 бойових зіткнень.

Читайте: Авіація сил оборони за минулу добу завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу противника, – Генштаб

Фото: Ліга.новини

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона