Зруйновані гаражі та вибиті вікна: рятувальники продовжують розбирати завали на Тургенівській

image
16 Червня 2019, 09:11
Поділитися:

Станом на 8:00, 16 червня, травмованих та потерпілих від вибуху по вул. Тургенівській, 16 не виявлено.  Роботи з пошуку можливих потерпілих тривають. Про це повідомили в ГУ ДСНС країни у м.Києві.

Причини вибуху встановлюють правоохоронці.

-15 червня о 23:25 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м.Києві надійшла інформація про вибух по вул. Тургенівській, 16 що у Шевченківському районі столиці. На місце події негайно були направлені пожежно-рятувальні підрозділи, – повідомили рятувальники.

По прибуттю на місце події було встановлено, що у дворі триповерхового житлового будинку, в одному з 7 цегляних гаражів стався вибух невідомого походження, без послідуючого горіння. В наслідок вибуху 3 гаражі зруйновані повністю, пошкоджено газову трубу та вибито скло вікон сходової клітини та квартир у поруч розташованому будинку. Інших видимих ознак руйнування конструкцій будинку не має.

За словами начальника Управління з питань цивільного захисту КМДА Романа Ткачука, частинами зруйнованих  гаражів пошкоджено газову трубу. Тому частину будинку на Тургенєвській, 16 поки відключили від газопостачання.

Рятувальники також встигли оперативно зробити відео про те, як розбирають завали на Тургенівській.

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ