Зросла кількість постраждалих від ворожих обстрілів Дніпра, поранена 6-річна дитина – Резніченко

image
29 Червня 2022, 11:38
Поділитися:

29 червня 2022 г. 11:27

У Дніпрі, що зазнав російської ракетної атаки, кількість постраждалих зросла до 7 осіб, зокрема, поранена 6-річна дитина, яку зачепило розбите вибухом скло.

Про це, як передає KВ, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“У нас семеро поранених через учорашній ворожий приліт у Дніпро. Також і 6-річний хлопчик. Його зачепило скло від розбитої вибухом шибки. Двох людей медики госпіталізували. П’ятеро лікуються вдома”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також Резніченко розповів, що під завалами будівлі автотранспортного підприємства, яке знищила ворожа ракета напередодні, рятувальники знайшли двох загиблих – чоловіка та жінку.

“Ці люди опинилися у епіцентрі вибуху. Вони не були військовими, у них не було зброї. Там було мирне підприємство, де працювали мирні люди…На місці “прильоту” фахівці виявили уламки ракети “Калібр”. Напередодні ворог направив на нашу область шість таких ракет, чотири з них наші військові збили”, – розповів він.

Нагадаємо також, що сьогодні вночі рашисти обстріляли Миколаїв, потрапили у багатоповерхівку, є загиблі, поранені. Під завалами залишаються люди.

Читайте: Росія вдарила ракетою по житловому будинку у Миколаєві, є загиблі, – Кім

Фото: ДСНС

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона