«Зробити Ірпінь велосипедною столицею»: Маркушин підписав меморандум із бізнесом (фото)

image
16 Липня 2021, 16:36
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин підписав із керівниками товариства «Відважних» і компанії «Екософт» меморандум щодо реалізації в Ірпені нових масштабних велопроєктів та покращення велосипедної інфраструктури. Про це Маркушин повідомив на своїй сторінці в соцмережі.

«Маємо чітку мету – зробити Ірпінь велосипедною столицею Київщини. Сьогодні зробили до неї черговий важливий крок. Від імені Ірпінської міської ради підписав меморандум про співпрацю у цьому напрямку з Володимиром Співаком (товариство “Відважних”) та Андрієм Мітченком (компанія “Екософт”). Товариство “Відважних” та компанія “Екософт” уже давно підтримують і серйозно спонсорують розвиток велоспорту в нашій громаді. Зараз, коли наше партнерство виходить на більш офіційний рівень, плануємо спільно сприяти реалізації у місті масштабних велопроєктів та покращенню велоінфраструктури», – написав мер.

Він відзначив, що «серед найближчих планів – створення велохабів біля залізничної станції “Ірпінь” та біля метро “Академмістечко”, щоб мешканці нашої громади могли велосипедом добиратися до залізничної станції чи метро і залишати там свій велосипед у безпечному місці».

«Дякую ТОВ “Відважних” та компанії “Екософт” за партнерство! Вірю, воно буде успішним і результативним для всієї Ірпінської громади!» – додав Олександр Маркушин.

Нагадаємо, 18 липня на ірпінській набережній відбудеться вечірка-нагородження учасників веломарафону «TransUkraїne – 2021», який стартував на центральній площі Ірпеня 26 червня. Змагання було організоване за підтримки Ірпінської міськради та міського голови Олександра Маркушина. Генеральним спонсором виступило товариство «Відважних».

У травні й червні цього року в Ірпені вже відбулися дві великі велоподії – міжнародний марафон «GRVL200 – Ірпінь» та перегони у форматі gravel rally «Gravel Challenge».   

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV