Зоозахниця з Ірпеня, фото якої облетіли всі світові ЗМІ, просить про допомогу — ITV

image
6 Липня 2023, 10:28
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Волонтерка, зоозахисниця, власниця притулку з Ірпеня Анастасія Тиха просить про фінансову допомогу на лікування тварин та закриття боргів притулку. Про це вона написала на своїй сторінці в інстаграмі.

Навесні минулого року про Анастасію Тиху дізналися по всьому світові. Фотографія, де вона евакуйовує тварин з оточеного Ірпеня, облетіла всі світові ЗМІ. А зараз її притулок тоне в боргах.

«Це Босс з відрубаними лапами (йому вже зробили перший протез). Це Грім, вівчарка з Чорнобаївки, 8 гриж у хребті! Повна атонія сечового міхура, коли він приїхав, він не ходив. Він 52 дня був у лікарні! 52! Тільки за нього в нас борг 78.000 грн. Це Патісон, я навіть його не показала, його збила машина в Херсоні, був відкритий перелом і уже в Києві знайшли рак, лікарі спробували його врятувати, але він помер на хірургічному столі. Це Ізюма з Херсону, малечу побили і зламали лапу, її вже зібрали, вона найлегша з усіх пацієнтів», — розповідає про тварин з притулку Анастасія Тиха.

Як зазначає волонтерка, тільки за минулий тиждень борг притулку зріс на 200 тисяч гривень. А вже на наступний тиждень треба ще 100 тисяч на медичні витрати.

«Я дуже прошу вас, допомогти і закрити ці борги, бо лікувати їх перестануть, а це означає, що все було дарма… Кожен лікар, кожна лікарня кожного разу мене питає «як ви вправляєтесь?» і я завжди казала, що це завдяки вашій підтримці! Але останні збори були не закриті і це все повалило як сніжний ком… я боюся що це кінець», — написала Анастасія Тиха.

Допомогти тваринам можна за реквізитами:

карта Монобанк Анастасія Т. – 5375414115367020
PayPal – [email protected]
Новою Поштою – Ірпінь, відділення 12, Тиха Анастасія, +380980681366



Джерело: ITV