Знущалася над старенькою матір’ю та не виконала рішення суду: киянці “світить” до 2 років тюрми

Знущалася над старенькою матір’ю та не виконала рішення суду: киянці “світить” до 2 років тюрми
5 Березня 2024, 14:06
Поділитися:

У Києві перед судом постане 46-річна жінка, яка вчиняла насильство над 74-річною матір’ю та не захотіла пройти програму для кривдників.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Влітку 2023 року жінку притягли до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства над 74-річною матір’ю (ч.2 ст.173-2 КУпАП).

За рішенням суду порушницю оштрафували та зобов’язали пройти корекційну програму для кривдників (комплекс заходів, що спрямовані на зміну насильницької поведінки кривдника, формування у нього нової, неагресивної психологічної моделі поведінки у приватних стосунках, відповідального ставлення до своїх вчинків та їх наслідків). Однак останній пункт жінка проігнорувала.

“Такі дії кваліфіковано як умисне ухилення від проходження корекційної програми для кривдників особою, до якої такі заходи застосовані судом.

Тепер підозрюваній загрожує покарання у вигляді арешту на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 2 років”, – зазначили в прокуратурі.

Раніше ми писали про те, що на Троєщині чоловік через ревнощі вдарив жінку ножем і залишив її стікати кров’ю.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Також не забувайте долучатись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua