ЗНО з біології складали 93,6% зареєстрованих учасників

image
7 Червня 2019, 19:39
Поділитися:

У ЗНО-тестуванні з біології, яке відбулося 6 червня, взяли участь 76,06 тис. осіб. Це становить 93,6% від загальної кількості зареєстрованих абітурієнтів. Із них чотири учасники не змогли потрапити до пунктів тестування через відсутність одного з обов’язкових документів, стільки ж – через запізнення.

Про це повідомляє офіційний сайт Українського центру оцінювання якості освіти.

– За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з біології взяли 76 060 осіб, що становить 93,6% від загальної кількості зареєстрованих, – йдеться у повідомленні.

За даними Центру, ЗНО з історії України відбувалось у 345 пунктах тестування, його проведення забезпечували 13,672 тис. осіб. Дотримання процедури контролювали 38 громадських спостерігачів та 8 представників засобів масової інформації.

Учасники, які не змогли взяти участь в основній сесії тестування з біології через поважні причини, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії.

Для цього упродовж 5 робочих днів до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, необхідно подати документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

Докладніше про умови участі у додатковій сесії можна прочитати на сайті УЦОЯО. Там же можна ознайомитися із правильними відповідями до тесту з біології.

Нагадаємо, у другому за масовістю тестуванні ЗНО – з історії України, – яке відбувалося 4 червня, взяли участь 222,615 тис. осіб.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ