Знайшли «лося» з Пішохідно-велосипедного мосту: киян просять свідчити проти водія

image
18 Червня 2019, 11:56
Поділитися:

Правоохоронці встановили особу власника автомобіля Mercedes, який проїхався новим Пішохідно-велосипедним мостом у Києві.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook.

– Дякую всім небайдужим киянам, користувачам мережі, хто відреагував і допомагав виявити цих «любителів прекрасного». Я зразу переслав фото, звернувся до Патрульної поліції Києва. Правоохоронці вже встановили особу власника авто та місце його фактичного перебування, а також – де знаходиться автомобіль, – написав Віталій Кличко. 

Він звернувся до киян, які були очевидцями інциденту з проханням звернутися до служби 102, аби допомогти своїми поясненнями притягнути порушника до відповідальності.

Раніше користувачів соцмереж обурило відео, яке опублікувала на своїй сторінці в Instagram одна з пасажирок скандального авто.

Mercedes знайшли на Печерську в одному з підземних паркінгів на вулиці Предславинська. Про це повідомив журналіст Владислав Антонов на свої сторінці у Facebook, опублікувавши відповідне фото та відео.

Водій такий сміливий, 1993 року народження, втік і в страху отримання штрафу сховався вдома, – написав він.

За його словами, горе-водія звуть Микита. Владислав Антонов також повідомив, що за видалення фото та відео зі скандальним авто на паркінгу йому пропонували 100 доларів. 

Титульне фото Дмитра Макогона

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ