Змаганнях Департаменту поліції охорони з багатоборств інструкторів з особистої безпеки

image
21 Серпня 2021, 05:59
Поділитися:

Команда Управління поліції охорони в Київській області взяла участь в змаганнях Департаменту поліції охорони з багатоборств інструкторів з особистої безпеки та виборола 3-місце в категорії «фізична підготовка»

За першість протягом двох днів на Вінниччині боролися 27 управлінь поліції охорони України.

З 5 по 6 серпня на базі Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони проходили змагання серед представників регіональних підрозділів поліції охорони. Зібрались найкращі, загартовані досвідом і ті, які присягнули одного дня на вірність Україні та українцям, одягнувши поліцейську форму і погони.

Вітаємо з перемогою:

В категорії «Фізична підготовка»:

І місце – УПО Одеської області

ІІ місце – УПО Рівненської області

ІІІ місце – УПО Київської області

Загалом поліцейські змагались в таких категоріях:

«вогнева підготовка», вправи зі стрільби ;«фізична підготовка», прийоми рукопашного бою;«проходження смуги перешкод», будучи при повній екіпіровці правоохоронці долали низку перешкод.

Наші переможці зазначають – «що спортивні досягнення це орієнтири, які ми ставимо перед собою та власним особистим прикладом демонструємо залізну волю, дисципліну та прагнення до щоденних перемог.

Бажаємо всім учасникам змагань не зупинятись на досягнутому і постійно працювати над собою, щоб наступного разу обов’язково перемогти!

Управління поліції охорони в Київській області

Continue Reading

Джерело: Газета Вишгород. ONLINE