Злодійка у Києві цинічно обікрала людину з інвалідністю, – ФОТО

Злодійка у Києві цинічно обікрала людину з інвалідністю, – ФОТО
3 Червня 2024, 09:18
Поділитися:

У Києві правоохоронці затримали жінку, яка проникла до помешкання людини з інвалідністю та обікрала її. Тепер за скоєне крадійці загрожує до 8 років тюрми.

Про це повідомляє пресслужба Поліції Києва.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

За даними правоохоронців, до них із повідленням про квартирну крадіжку звернулася 46-річна мешканка Десняського району. Заявниця розповіла поліціянтам, що невідома особа проникла до її квартири та викрала цінні речі.

Під час розшукових заходів співробітники поліції встановили, що до злочину причетна 33-річна жінка, яка вже неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності за майнові злочини, – йдеться в повідомленні.

У столиці затримали жінку, яка пограбувала людину з інвалідністю, Фото: Поліція Києва

У столиці затримали жінку, яка пограбувала людину з інвалідністю, Фото: Поліція Києва

Як з’ясували правоохоронці, фігурантка зайшла до під’їзду будинку та у пошуках наживи почала шукати незачинені до квартир двері. У подальшому, на 12 поверсі, в помешканні вона побачила людину з інвалідністю, та непомітно зайшовши до приміщення, вкрала з журнального столика мобільний телефон та прикраси.

Поліцейські затримали зловмисницю у лісопарковій зоні невдовзі після вчинення злочину. Під час огляду її речей слідчі виявили ланцюжок з підвіскою, який належить потерпілій, а гаджет порушниця встигла здати до ломбарду.

За даним фактом слідчі повідомили фігурантці про підозру. За вчинене підозрюваній загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як ми розповідали, поліцейські у Києві протягом доби затримали чоловіка, який пограбував пенсіонерку. Інцидент трапився в Шевченківському районі міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua