Злодій краде не там, де багато, а де погано лежить: в Броварах та районі пройшла хвиля крадіжок

image
13 Лютого 2019, 17:16
Поділитися:

Останні дні по крадіжкам в місті Бровари та населеним пунктам не відстають від минулих.

На днях в сервісному центрі обслуговування транспортних засобів при огляді одного з транспортних засобів на «євробляхах», який приїхав на реєстрацію, в ході експертного огляду було виявлено, що номер двигуна кустарно знищений. По даному факту був складений відповідний висновок експерта.

В Броварах на Торгмаші з приватного будинку по вул. Красилівській було викрадено 2 акумулятори та генератор. Крадії проникли через ділянку сусіднього будинку, в якому ніхто не проживає. Документів на вкрадені предмети в господаря не було.

09.02.2019 року біля 18:30 в квартирі по вул. Гагаріна, через замикання в електророзетці та поганий стан електропроводки трапилась пожежа. Старенька бабуся, яка проживала в квартирі вчасно встигла покинути житло. Кімната, в якій відбулась пожежа, повністю згоріла.

В Броварах в одній з квартир по вул. Лісова, 24 шляхом віджиму вікна невідомі проникли до житла та незаконно заволоділи майном. В основному це були електроінструменти.

Також електроінструменти було викрадені в одному з подвір’їв с. Зазим’є, Броварського району. Крадій попав в поле зору камер відеоспостереження, але побачивши їх, відразу втік.

11.02.2019 року біля мафів по вул. Короленка (біля ТЦ «Форум») у мешканки Броварів було викрадено мобільний телефон. Трапилась крадіжка близько 15:00. Потерпіла підозрює в крадіжці двох жінок ромовської зовнішності, які поруч з нею стояли в черзі. Ведеться слідство.

Цікавий випадок відбувся в Броварах з мешканкою, яка проживає по вул. Симона Петлюри. Як розвовіла сама постраждала, вона з матір’ю вдень пішла до лікарні, а коли повернулась, то не змогла відчинити двері своєї квартири, оскільки за час їхньої відсутності в їхньому житлі були змінені замки. Як виявилось, квартира була в іпотеці і новий “власник” змінив замки. В телефонній розмові він пояснив, що квартира за документами власності належить йому, а попередні власники були попереджені завчасно про виселення про що є відповідні документи. Наразі ведеться слідство по даному факту проникнення в житло.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed