Злата Лагутіна: до податкової служби Києва подано майже 8000 декларацій, в яких задекларовано близько 8,7 млрд гривень отриманих доходів

image
6 Квітня 2021, 09:59
Поділитися:

6 апреля 2021 г. 09:05

Результати “Деклараційної кампанії 2021” за попередні три місяці 2021 року є доволі значними: до податкової служби столиці вже подано майже 8000 декларацій (на 816 декларацій більше, ніж минулоріч), в яких задекларовано близько 8,7 млрд гривень отриманих доходів (на 2,4 млрд гривень більше, ніж за відповідний період минулого року).

Про це в інтерв’ю КиевVласть повідомила начальник столичної податкової Злата Лагутіна (на фото).

За поданими деклараціями було узгоджено до сплати в бюджет понад 174,1 млн гривень податку на доходи фізичних осіб (ПДФО), що майже на 50 млн гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року, а також більш, ніж 23,7 млн гривень військового збору (ВЗ), що на на 4,5 млн гривень більше минулорічних показників.

в Телеграм

За відповідний період минулого року громадянами було подано 7184 декларації, в яких було задекларовано близько 6,3 млрд гривень отриманих доходів. До сплати було узгоджено 124,4 млн гривень ПДФО та майже 19,2 млн гривень ВЗ.

Також начальник столичної податкової звернула увагу, що обов’язок щодо подання декларації про майновий стан і доходи за минулий рік у платників податків виникає при отриманні доходів від податкових агентів, які не підлягали оподаткуванню при виплаті, але які не звільнені від оподаткування, доходів не від податкових агентів, іноземних доходів та в інших передбачених Податковим кодексом України випадках.

Фото: прес-служба ГУ ДПС в м. Києві

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона