Зірочки та зірки Starlight. Перемога в одній категорії – це лише старт в іншій, вищій за класом – Макарів Діловий

image
29 Грудня 2021, 05:53
Поділитися:

Минулої суботи вихованці студії бально-спортивного танцю Starlight вчергове взяли участь у турнірі. Цього разу вони стали учасниками Всеукраїнських рейтингових змагань зі спортивного танцю Dance Sport Life. Водночас це була класифікаційна першість Спілки громадських організацій спортивного танцю України та фізкультурно-спортивного товариства «Спартак». Макарів представляли вісім учасників, як соло, так і в парі. Серед діток, які танцювали на паркеті, є такі, що займаються в студії нещодавно, а є й ті, що займаються цим видом танців майже з перших днів існування студії. Серед них переможниця «Н» класу, дівчинка з твердим характером, Анастасія Левченко.

Перемога для мене – це не лише Кубок, медалі та грамоти, – ділиться емоціями Анастасія, – це клопітка щоденна праця, а отримані нагороди підтверджують на скільки я викладаюсь на паркеті. Втім, я знаю, – продовжує Настя, – що це лише чергова сходинка і попереду чекають ще складніші турніри і досвідченіші суперники. Тренування за тренуванням дисциплінують, індивідуальні уроки дають можливість зосередитись на недоопрацюваннях і виправити їх. Мій тренер, Віталій Тимчук, ставить мені різні варіації виконання рухів. Якщо в «Н» класі це було одне, то з переходом в інший змінюється і варіація. Я знаю, що маю тепер докласти трішки більше зусиль і гарно попрацювати над своїми помилками, щоб стояти серед переможців «Е» класу.
На сьогоднішній день Настя готується випробувати свої сили в «D» класі. За словами дівчинки, їй трохи боязко, адже доведеться змагатися не лише зі старшими, і подекуди значно вищими учасницями. Хоча її це ніколи не зупиняло, як і вперше, коли вона лишила дитячі категорії і перейшла в більш професійніші, маленька і тендітна дівчина в прямому сенсі слова, проходила під руками своїх суперниць. Ситуація не дуже змінюється і зараз – вона так само вправно плавно пересувається танцювальним майданчиком поміж інших дівчат. Наразі дівчина в пошуках партнера, і має надію створити професійну пару і виступати на Міжнародних змаганнях.
В студії Starlight займаються різні за віком дівчата і хлопці. Звісно, хтось не витримує ритмів спортивного танцю, інші знаходять інші вподобання, та основний «кістяк», а це 10-12 вихованців чи не на кожному турнірі радують свого тренера перемогами у своїх категоріях і номінаціях. Чого лише варті емоції юних Ангеліни Майстренко, Джаніки Люманової, Мар’яни Захарченко та Діани Кузьменко, коли в них танцює все, від пальчиків до зачіски. Доросліші дівчата зачаровують своїми рухами, заворожують вбранням та аксесуарами. А як приємно спостерігати за граційністю пар, хоча їх в студії поки-що небагато. Втім, це лише початок, і попереду на «зірок» чекають успішні виступи з високими оцінками. І хто знає, можливо й здійсняться слова одного з ведучих Dance Sport Life, і чарівні красуні на наступному турнірі вже танцюватимуть з юнаками.

Джерело: Макарів Діловий