Зірка "Спіймати Кайдаша" пояснила феномен популярності серіалу

image
11 Червня 2024, 18:44
Поділитися:


Серіал торкається багатьох тем, які актуальні для українських сімей, тому його цікаво дивитися разом.

Про це Хижняк розповіла в інтерв’ю LIGA Life.

Акторка зазначила, що “Спіймати Кайдаша” – це якісний продукт з чудовим акторським складом, режисурою та сценарієм. Історія родини знайома багатьом українцям з дитинства, тому серіал викликає ностальгічні почуття та змушує замислитися над вічними темами.

Чого Кайдаші так відгукнулися? Тому що це чи не перший проект, який об’єднав всіх, всю сім’ю. Не жінка окремо дивиться свій серіал, а чоловік окремо свій. Ну в принципі змусити когось дивитися український серіал… Ну, камон, – пояснила актриса.

Антоніна Хижняк запевняє, що нічого особливого актори й не робили, аби примусити глядача дивитися серіал, тому народна любов до Кайдашів є приводом для гордості.

Так, я завжди про це мріяла, щоб десь бути в такому оточенні й отримувати визнання саме серед своїх людей, тому що досить важко. Якщо ми глянемо на інших видатних українців, які отримали якесь своє визнання тільки після того, як кудись емігрували, чогось там добилися, і потім ми такі: “О! Так це ж наш!” Тому для мене це дуже важливий крок: бути тут, працювати тут, виховувати дитину тут, платити податки та отримувати гроші з професії, а не з бізнесів. Я акторка – це все, що в мене є, це все моє життя і отримувати визнання тут, від наших людей, – продовжила актриса.

Для Антоніни серіал став особливим, артистка задоволена, що людям подобається кінокартина.

Кожен раз, коли мені отак хтось говорить за Кайдашів, в мене відчуття, наче я отримую такого маленького Оскара від кожного українця. Це дуже приємно. Мені болить, що ми не вкладаємося в наших авторів, які пишуть авторські сценарії, ми далі чогось купуємо формати й знімаємо щось написане кимось і так дуже слабенько адаптоване під нас, змінюється лише мова, – зазначила актриса і розповіла про свій біль.

Проте вона вірить, що згодом якісних проєктів побільшає:

Може здатися, наче в нас все погано. Насправді ні. Бачу, все одно щось знімається і для телебачення, і повні метри [повнометражні фільми], тобто все одно ми кудись рухаємося. Цей шлях треба пройти. Голівуд теж не за один день будувався, – сподівається атристка.

Сюжет “Спіймати Кайдаша” є сучасною адаптацією повісті Івана Нечуя-Левицького “Кайдашева сім’я”.

Події розгортаються у 2000-2010-х роках XXI століття навколо української родини. Хоч серіал значно відступає від книги, але головні деталі, такі як характер членів сім’ї, битий посуд, хитра свекруха і, найголовніше, всохла груша, залишилися незмінними.

Зірка "Спіймати Кайдаша" пояснила феномен популярності серіалу


Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3

  • Зірка "Спіймати Кайдаша" популяризує давні українські казки (відео)

  • Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" поскаржилася на тотальне безгрошів'я

  • Зірка Спіймати Кайдаша травмувала око: що сталось

  • Зірка "Спіймати Кайдаша" закрутила роман з популярним співаком

  • Зірка "Кайдашевої сім'ї" з Обухівщини розповіла, як справляється з розлученням



Source link