Житло у передмісті: доступні тренди на ринку нерухомості Ірпеня

image
5 Липня 2021, 14:01
Поділитися:

Зараз на ринку нерухомості столичного передмістя безперечним трендом стали дуплекси та таунхауси – їм все частіше віддають перевагу, купуючи нерухомість для життя. Вони доступніші за ціновою політикою, порівняно з приватним будинком, і є гарною альтернативою квартирі.

Тауни та дуплекси у передмісті Києва, зокрема в Ірпені, ідеально підходять для життя – це своєрідна синергія міського «квартирного» комфорту та природних нюансів приватного будинку.

Давайте розглянемо детальніше усі плюси та мінуси, якщо вони є, проживання у тауні чи дуплексі.

Таунхаус – це малоповерхова будівлі з кількох квартир або секцій. У кожної квартири є власний вхід, тобто загального під’їзду немає, та задній власний дворик. Вихід на ділянку найчастіше розташований з кухні-вітальні, де додатково можна облаштувати терасу чи зону барбекю. Тауни, зазвичай, мають закриту спільну територію, тому власник матиме можливість оцінити всі плюси закритих територій. Ще один вагомий аргумент, який варто врахувати, середня площа житла в тауні чи дуплексі становить 80-130 кв. м, що майже удвічі більше простору квартири, а ціна «не кусається».
Перелік плюсів таунхауса:

наявність особистої вхідної групи, своя невелика ділянка, віддаленість та обособленість від міської метушні;
невелика кількість сусідів, безпека;
раціональна площа;
компромісна ціна приватному будинку.

До мінусів можна віднести:

можливі розбіжності з сусідами;
витрати на опалення тауну будуть вище ніж за квартиру;
можлива віддаленість від головної інфраструктури міста.

За останній рік через пандемію коронавірусу люди стали більше часу проводити вдома, багато сфер діяльності перейшло в онлайн-формат, що безпосередньо вплинуло на сферу нерухомості. Покупці хочуть отримати максимально комфортне місце, а не просто нерухомість для життя. Власники квартир у центрі столиці все частіше переїжджають у передмістя, де є свіже повітря, ранкова кава на власній терасі, вечірній затишок, хоч і в невеличкому, проте власному дворику.
Попит на таунхауси, дуплекси й окремі будинки в Ірпені та Бучі стрімко зростає, чому сприяє розташування останніх серед гарно розвиненої інфраструктури та в оточенні парків і скверів. Сучасний споживач хоче жити в красивому місці і готовий за це платити.
Крім того, забудовники додають привабливості таунам цікавою архітектурою та ландшафтним дизайном. Сучасні цікаві проєкти – піднімають настрій, яскравим таким прикладом є малоповерхова забудова компанії AID Group.

Ну і ще один фактор, на який варто звернути увагу, – це збільшення вартості нерухомості. За прогнозами експертів, на первинному ринку вартість квадратного метра у 2021 році може зрости на 20%. Тому, якщо ви розглядаєте можливість купити нерухомість в Ірпені, рекомендуємо поквапитися до зростання цін. Як варіант, можна розглянути пропозиції забудовників як купити таунхауси чи дуплекси в Ірпені у розстрочку.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону! 
Читайте також: Хочу квартиру в Ірпені: купувати у забудовника чи через агентство?
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua