Жителю Броварів загрожує 6 років тюрми за крадіжку на Буковині – Трибуна

image
25 Жовтня 2021, 01:40
Поділитися:

Оперативники карного розшуку викрили жителя Броварів, якого підозрюють у злочині на території Чернівців. Отримавши повідомлення про квартирну крадіжку, поліціянти швидко встановили зловмисника та припинили його подальшу злочинну діяльність. Наразі підозрюваний перебуває під вартою. Йому загрожує до 6 років позбавлення волі. Про це повідомляє Поліція Чернівецької області.

Як ідеться в повідомленні правоохоронців, вони отримали на спецлінію поліції «102» сповіщення про крадіжку грошей, ювелірних прикрас і інших цінних речей з квартири в Чернівцях. Своїми діями крадій завдав потерпілим збитків майже на 70 тис. грн.

Вилучене викрадене майно та гроші

годинник

монети

На місці злочину працювала слідчо-оперативна група та спеціаліст-криміналіст Чернівецького районного управління поліції, оперативники управління кримінального розшуку і поліціянти-кінологи Головного управління національної поліції.

Здійснивши низку першочергових розшуково-слідчих заходів, правоохоронці отримали прикмети ймовірного злодія та оперативно встановили його місце перебування, ідеться в повідомленні.

підозрюваний

Затриманий підорюваний

Оперативники карного розшуку з’ясували, що 31-річний житель міста Бровари приїхав до Чернівців і вдень проник до квартири місцевих жителів, скориставшись їхньою відсутністю. Чоловік раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів і незаконне зберігання наркотиків.

Поліціянти вилучили в зловмисника частину викрадених речей і інші докази його протиправної діяльності.

Слідчі поліції повідомили чоловікові про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України – «крадіжка». За клопотанням правоохоронців суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Фото – Національна поліція України

Читайте також

«Комконівці» затримали крадіїв металу в закинутому спорткомплексі «Металург»
У Броварській громаді створять нове КП «Центр інформаційних технологій міста»
Зґвалтував свою бабусю: гоголівчанин отримав вирок за напад на 91-річну родичку

Джерело: Трибуна – Бровари