Жителі Ворзеля обурені поведінкою команди кандидата від «Слуги народу»

image
4 Липня 2019, 17:33
Поділитися:

Дата публикации: 04 июля 2019.

Заборона питань та агресивна поведінка. У селищі Ворзель біля Уваровського дому відбулась зустріч з виборцями кандидата в народні депутати по одномандатному виборчому окрузі № 95 Олександра Горобця.

Олександр Горобець працює в будівельній компанії та отримує 40 000 грн. заробітної плати

Намічена на 3 липня зустріч у Ворзелі Київської області з кандидатом від «Слуги народу» Олександром Горобцем не склалась із самого початку. Ще перед самим спілкуванням із виборцями Олександр Горобець засвітився у компанії скандального забудовника з міста Буча Віктора Крупія.

Віктор Крупій

Сумнівний забудовник Крупій тягне О. Горобця до парламенту

Забудовник Віктор Крупій вже неодноразово встиг відзначитися тим, що на різних виборах займався підтримкою тих чи інших сумнівних кандидатів від різних політсил. Так, у 2012 році він активно займався просуванням до Верховної Ради свого колеги – місцевого забудовника Дмитра Войцеха.

Слід зауважити, що на зустріч з Олександром Горобцем прийшло не надто багато охочих. Значну частину присутніх складали члени його передвиборчого штабу.

Команда Олександра Горобця

На зустріч з виборцями  О. Горобець завжди бере своїх

Також на зустрічі була присутня додаткова група людей, які напряму не пов’язані із кандидатом, але більшу частину зустрічі провели в активному спілкуванні з Олексієм Зіневичем та Артуром Козачуком. Зовнішній вигляд цієї групи яскраво вказує на їх можливу роль – фізична підтримка та масовка для команди “слуги народу”.

Команда підтримки Зіневича

Тил Зіневича “надійно” прикриває своя команда

Артур Козачук, який наразі є частиною команди Горобця, раніше був офіційним помічником депутата Верховної Ради України козака Гаврилюка, безуспішно намагався обратися на посаду мера міста Боярка, а також допомогав в політичній боротьбі за крісло голови Києво-Святошинської районної ради Олександру Тигову.

Політичне минуле Артура Козачука

Політичне сьогодення та політичне минуле Артура Козачука

Для Олександра Горобця відбирали зручні запитання

Ще один агітатор Горобця – скандальний бізнесмен Олексій Зіневич, який є фігурантом кримінальних проваджень по незаконному виділенню землі в Лісовій Бучі, на зустрічі поводив себе агресивно та намагався всіляко перешкоджати спробам жителів селища Ворзель ставити питання адресовані кандидату, хоча сам є жителем міста Буча і виборцем зовсім іншого виборчого округу.

Агресивна поведінка, неможливість поставити питання, хамська манера спілкування та цілковита зрежисованість зустрічі із кандидатом викликала неабияке обурення місцевих жителів. Більш за все їх обурила поведінка одного особливо активного та нахабного російськомовного громадянина з найближчого оточення Олександра Горобця, який обирав питання на власний розсуд залишаючи людей без можливості поспілкуватися із самим кандидатом.

Член команди Горобця

Невідомий диригент з простягнутою рукою фактично керував зустріччю та визначав кому задавати питання 

Важливо відмітити той факт, що на зустрічі з Олександром Горобцем були присутні відомі політичні діячі з Києво-Святошинського району, які негласно висловлювали йому підтримку. Це колишній «регіонал», який вже не раз встиг себе продемонструвати на теренах району і якого, мабуть, і хоче «зробити» кандидат від «Слуги народу», а саме: Сергій Акіменко (один з керівників штабу «Партії регіонів» у Києво-Святошинському районі), а також Сергій Возний (екс голова Києво-Святошинської райдержадміністрації).

Сергій Акіменко та Сергій Возний

Зустріч давніх приятелів у новому спільному проекті

Неналежна поведінка команди Горобця, неможливість вільного спілкування швидко набридли людям, які почали поволі розходитись так і не задовольнивши своєї цікавості до цього політика, деякі відверто махали рукою – «Такий самий». 

Джерело: МИСТОИНФОРМ