Жителі Макарова просять енергоінспекцію вирішити проблеми з енергопостачанням, – депутатка Новіцька

image
20 Серпня 2021, 15:34
Поділитися:

20 августа 2021 г. 15:27

Жителі села Макаров що на Київщині скаржаться на постійні відключення електроенергії. Місцева депутатка від партії “За Майбутнє” Новіцька ініціювала вирішення проблем з енергопостачанням.

Про це KV стало відомо з допису пабліку “Київщина за Майбутнє” у мережі “Фейсбук”.

“Депутатка Макарівської селищної ради від партії “За Майбутнє” Тетяна Новіцька ініціювала звернення до в.о. голови Державної інспекції енергетичного нагляду України Володимира Рубанка через проблеми з енергопостачанням у селищі. За словами депутатки, у Макарові дуже часто трапляються збої у постачанні населенню електричного струму, однак відповідальні державні органи не поспішають вирішувати проблему”, – йдеться у повідомленні.

“До мене звертається дуже багато людей щодо аварійних ситуацій на трансформаторних підстанціях та лінійних підключеннях, які відбуваються під час та після опадів”, – стверджує Новіцька.

в Телеграм

На засіданні Макарівської селищної ради вона ініціювала звернення до інспекції енергетичного нагляду з проханням звернути увагу на проблему. Депутати та селищний голова Вадим Токар підтримали звернення.

Нагадаємо, як раніше писала KV, районні ради мусять поквапитися з передачею майна, що знаходилося у спільному комунальному управлінні, новоствореним територіальним громадам.

Читайте: Нагальні питання громад об’єднали Вишгородську райраду, – Правдива

Фото: з відкритих джерел

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона