Жителі Борисполя, Василькова та Боярки позаздрили благоустрою міста Ірпеня

image
19 Червня 2019, 15:18
Поділитися:

Дата публикации: 19 июня 2019.

Громади різних міст Київської області часто ставлять Ірпінь у приклад критикуючу власну місцеву владу.

Тренд довжиною у п’ять років. В Київській області вже, мабуть, не залишилось жодної місцевої спільноти у соцільних мережах де б рано чи пізно не виклали фото із Ірпеня. Частіше викладають фото та відео парків, скверів, центральної площі, набережної, але останнім часом на фото і відео опиняються звичайні дороги, тротуари, бордюри, пішохідні переходи та інші достатьно звичайні і побутові речі.

Як же так сталося, що люди фотографують не тільки парки, які безумовно того варті? Відповідь проста – люди вражені підходом місцевої влади Ірпеня до організації буденних речей. В той же час, те, що повинно в робочому порядку реалізовуватись і в їх містах та селищах чомусь ігнорується або робиться більше “для плану”, ніж для людей. Пофарбовані бордюри, свіжа розмітка, працюючі світлофори, елементарна чистота та порядок, своєчасне реагування на запити і проблеми суспільства – цього заслуговує громада кожного українського населеного пункту і не тільки у Київській області. Ірпінь же дійсно гарний приклад міста, де міська влада дбає про розвиток суспільного середовища.

“Що треба зробити для того щоб і наші міста досягли такого ефекту? Чому маючи не менший бюджет ми не бачимо такої краси?”, – запитують у Борисполі і Василькові.

Часто звертали увагу на місто Ірпінь і у Боярці, щоправда недавно місто за ініціативи команди “Нових облич” отримало невеликий сквер, який може стати початком дійсно якісних змін. “В Ірпені разом із командою “Нових облич” ми довели, що наші міста і села можуть стрімко розвиватися.”, – заявив лідер політичної партії “Нові обличчя”, ексмер міста Ірпеня Володимир Карплюк.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Карплюк представив проект “Ірпінь: історія успіху”. В рамках цього проекту він розповідає про будівництво і реконструкцію парків ім. ПравикаПарку письменниківПарку НезнайкаПарку Покровський. Також про реконструкцію Центральної площі Ірпеня та побудови стадіону “Чемпіон”.

Містоінформ також писав, що ексмер Ірпеня Володимир Карплюк у черговому відео із серії “Ірпінь – історія успіху” розповів про реконструкію і відкриття нових освітніх закладів.

Джерело: МИСТОИНФОРМ