Житель Рудні вирощував коноплі – тепер може сісти за ґрати | Трибуна

image
17 Червня 2020, 11:43
Поділитися:

У 33-річного жителя села Рудня правоохоронці вилучили 23 кущі конопель. За фактом злочину відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляють у поліції Київської області.

Як зазначають правоохоронці, під час операції «Мак» поліціянти вилучили наркозілля у двох жителів Київщини – жителів сіл Рудня на Броварщині та Пристроми на Переяславщині.

В обох виявили коноплю. Чоловіка з Рудні застали із 23-ма кущами наркотичної рослини. Правоохоронці вилучили речові докази та направили їх на експертизи.

Операція «Мак»: поліцейські вилучили наркозілля у двох жителів КиївщиниНезаконні посіви нарковмісних рослин виявили…

Опубліковано Поліція Київської області Середа, 17 червня 2020 р.

За обома фактами відкрили кримінальні провадження за ст. 310 Кримінального кодексу України – «посів або вирощування снотворного маку чи конопель».

Передбачене покарання за вирощування до 50 рослин – штраф від 1700 до 8500 грн, арешт до 6 місяців або позбавлення волі до 3-х років.

Читайте також:

Красилівка: завідувачка дитсадку причетна до вирощування та збуту коноплі?В Україні хочуть легалізувати медичну марихуануОперативники в Броварах затримали чоловіка з канабісомВзяли двох із канабісом: поліція звітує про боротьбу з наркотиками. ФОТО«Товару» на 1,2 млн грн: правоохоронці затримали 9 наркоторговців. ФОТО, ВІДЕО

Post Views: 39

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари