Жили в прийомній сім’ї та “морально не вивозили”: що відомо про Віку і Вову, які стрибнули з багатоповерхівки

image
4 Жовтня 2023, 14:02
Поділитися:

Зведені брат і сестра, які вкоротили собі віку, вистрибнувши з 24 поверху висотки, виховувались у прийомній сім’ї у місті Березань Київської області. А в Київ вони приїхали лише для того, щоб скоїти самогубство.

Деталі розповідаєOBOZREVATEL.

17-річна Віка та 18-річний Вова були прийомними дітьми у великій родині Бордунів. Вони дійсно були зведеними братом і сестрою, а всього в сім”ї виховувалось 10 дітей. Місцеві мешканці розповіли, що хлопець після закінчення школи навчався в училищі. Близько 2 років тому він почав вживати заборонені речовини.

“Вони жили у великому будинку, там у кожного з прийомних дітей є своя кімната. Цей Вова давно був таким дивним, він останнім часом ходив у темному широкому одязі. А років зо два тому він почав вживати якісь речовини, це було видно по ньому”, – розповідає одна з місцевих мешканок.

Про Віку кажуть, що вона була цілеспрямованою та позитивною дівчинкою та навчалась в 11 класі. Вона планувала вступати до ВНЗ і навіть збирала кошти, адже розуміла, що прийомні батьки не зможуть оплатити її навчання.

Та зимою все змінилось. Дівчина почала проводити весь час з Вовою. Навіть одягатися стала так, як він – у чорний об”ємний одяг. 

Багато хто впевнений, що саме Вова “підсадив” дівчину на наркотики.

Що відомо про Віку і Вову, які вистрибнули з 24 поверху висотки

Одна зі зведених сестер Віки і Вови в соцмережі написала, що вони “не вивозили” морально.

“Давай поки не будемо про це, я все потім поясню, просто знай, що вони морально не вивозили”, – відповіла вона одному з юзерів. 

Приїхали в Київ, щоб вчинити суїцид

Пара спеціально приїзала до Києва, щоб вкоротити собі віку. Вони винайняли квартиру в багатоповерхівці на  вул. Микільсько-Слобідській.  Останні дні вони знімали на відео. Пара гуляла по столиці, кохалася та вживала заборонені речовини. Деякі з цих відео ви можете переглянути за посиланням.

Що відомо про Віку і Вову, які вистрибнули з 24 поверху висотки

“Зараз ще “доріжку” дам – і буде добре. Я навіть рада, що так відбувається, що я з Вовою, а не з кимось іншим”, – каже в одному з відео Віка.

Що відомо про Віку і Вову, які вистрибнули з 24 поверху висотки

Після цього підлітки піднялись на 24 поверх, включили камеру та в прямому ефірі зробили фатальний крок вниз.

Раніше ми писали про те, що психолог розповіла, що могло підштовхнути підлітків до суїциду, та як розпізнати, що твоя дитина планує вчинити непоправне.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua