ЖК “Нивки-Парк” став кращим споруджуваним ЖК комфорт-класу у Києві, – “Інтергад-Буд”

image
5 Вересня 2023, 16:47
Поділитися:

5 вересня 2023 г. 16:43

Аналітичний центр “Вибір Країни” назвав житловий комплекс “Нивки-Парк” від будівельної компанії “Інтергал-Буд” найкращим з-поміж ЖК комфорт-класу в Києві на 2023 рік, що будуються. Цей комплекс вирізняється вдалою локацією, продуманою інфраструктурою, доступними цінами та високою якістю будівництва. Розташований він у зручному місці – поруч від метро та парку “Нивки”, ідеально підходячи для тих, хто цінує комфорт та активний спосіб життя в мегаполісі.

Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зауважено, що аналітичний центр “Вибір Країни” визначив житловий комплекс “Нивки-Парк” кращим у категорії споруджуваних ЖК комфорт-класу у Києві на 2023 рік.

“Нивки-Парк – один з найбільш впізнаваних житлових проєктів не лише у портфелі компанії, а й загалом у своїй категорії. Комплекс поєднує в собі ключові переваги: вдалу локацію, продуману інфраструктуру, помірну вартість за квадратний метр та високу якість будівництва. Саме за ці характеристики нас цінують покупці та відзначають експерти”, – прокоментувала подію керівниця відділу маркетингу “Інтергал-Буд” Тетяна Донкоглова.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Справка KВ: Житловий комплекс “Нивки-Парк” – ідеальне місце для тих, хто полюбляє затишок паркової зони, веде активний спосіб життя та цінує свій час, аби не витрачати його на довгу дорогу до роботи. Комплекс розташований у трьох хвилинах від метро та Берестейського проспекту, через дорогу від парку “Нивки”, що дозволяє його мешканцям вдало поєднувати динамічне життя у мегаполісі та спокійний відпочинок.

У компанії зауважують, що додаткову інформацію щодо наявності готових квартир на продаж можна одержати, звернувшись до відділу продажів за телефоном: +38 (044) 391-02-78.

Нагадаємо, що механізми фінансування в рамках держпроєкту “єОселя” можуть спричинити невиправдане зростання вартості квартир та нарахування податку на додану вартість. Причиною цього є наявність майнових прав, що призводить до додаткового включення ПДВ до вартості житла, який вже закладено в матеріали та послуги. Це може призвести до додаткового фінансового навантаження на покупців, яку планують придбати нерухомість за пільговими умовами.

Читайте: Будівельна галузь відчуває брак працівників, – комерційний директор “Інтергал Буд” Лаєвська

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона