ЖК “Файна Таун” одержала сертифікат про готовність 26-го будинку до експлуатації, – KAN

image
4 Жовтня 2023, 16:33
Поділитися:

4 жовтня 2023 г. 16:24

Столична девелоперська компанія KAN поінформувала про одержання сертифікату на введення в експлуатацію 26-го будинку восьмої черги в ЖК “Файна Таун”. Державна інспекція архітектури та містобудування України засвідчила відповідність закінченого будівництва проєктній документації та готовність до експлуатації.

Про це KВдізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Будинок №26, восьмої черги будівництва ЖК Файна Таун введено в експлуатацію”, – йдеться у повідомленні.

За даними компанії, Державна інспекція архітектури та містобудування України видала сертифікати, які засвідчують відповідність закінченого будівництва проєктній документації та готовність до експлуатації.

“Щиро дякуємо їм за оперативність та прозорість системи, адже від завантаження до реєстру необхідних документів, до отримання сертифікатів, минулого всього кілька днів. Вже зовсім скоро ці оселі наповняться щастям сімейного життя, запашним ароматом щойно звареної кави та домашньої випічки. І все це у поєднанні з неймовірним краєвидом за вікном, адже ми одразу створюємо всю необхідною інфраструктуру та благоустрій для комфортного життя наших мешканців”, – зауважили в пресслужбі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У пресслужбі зауважили, що компанія продовжує створювати сучасне, комфортне та затишне житло попри всі обставини й невпинно рухатися вперед.

“Обрати свою ідеальну оселю в ЖК “Файна Таун” можна за номером телефону: (044) 494-11-11.

Нагадаємо, столична девелоперська компанія KAN продовжує розвивати інфраструктуру та удосконалювати проєкти для мешканців ЖК “Файна Таун”. Новий проєкт – Архітектурно-інженерний колегіум А+ вже у наступному році стане сучасним простором з найновішими навчальними студіями, спортивними аренами та медіазонами.

Читайте: У КАN розповіли як коригують проєкти до умов безпеки та інклюзії

Фото: domik.ua

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона