ЖК «АТМОСФЕРА»: для будинків №1 та №2 змонтовано газорегулюючий пункт  

image
1 Лютого 2022, 13:09
Поділитися:

На території житлового комплексу «Атмосфера» для будинків №1 та №2 змонтовано газорегулюючий пункт (ГРП), який підтримує тиск газу в заданих параметрах. Зовнішні та внутрішні будівельно-монтажні роботи виконані у повному обсязі, в ГРП запущений газ. 

Крім того, у будинках №1 та №2 команда інвестиційної групи «MOLODIST» здійснила всі гідравлічні випробування та встановила котли. Раніше ці будинки були підключені до міської мережі водопостачання та каналізування. 

Додаткову інформацію про динаміку будівництва, умови продажу та відповіді на інші питання стосовно житлового комплексу «Атмосфера» Ви можете отримати у відділі реалізації нерухомості, що знаходиться поряд із будівельним майданчиком.

Інвестиційна група «MOLODIST» –  компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, досконалі архітектурні  рішення  та  унікальні технології проектування  і створення нерухомості. 

Наразі компанія споруджує житлові комплекси Ірпеня та Київщини: ЖК “Молодість”, ЖК “Олімп”, ЖК “Фаворит Premium”, ЖК “IRPIN City”, ЖК “Chekhov Park”, ЖК “Атмосфера”, а також реалізувала найкращі  інфраструктурні об’єкти та пам’ятки культури в мальовничому Ірпені.