Жіночий форум «Щастя в мені!»

image
14 Лютого 2020, 10:45
Поділитися:

В суботу, 7 березня, в Києві пройде жіночий форум «Щастя в мені!». Як інформаційний спонсор заходу, сайт 4594.com.ua радий представити вам першого спікера, який виступить перед учасниками форуму. Це психолог, гештальт-терапевт з багаторічним досвідом роботи, випускник WIESBADEN AKADEMY OF PSYCHOTHERAPY ( WIAP) – Валерій Саватєєв.

На форумі Валерій розкриє тему конфліктів у відносинах, яка є для кожного з нас дуже важливою та болючою. І неважливо – про які саме конфліктні відносини йде мова! Чи то відносини між чоловіком та жінкою, чи то робочі відносини, чи відносини з самою собою! Конфлікт сам по собі нікуди не зникає. А от як з ним справлятись, як виходити з таких ситуацій, відпускати їх і йти далі легко і з позитивом – про все це розкаже нам Валерій Саватєєв!

І, не просто розкаже, але й дасть практичні рекомендації та інструменти, необхідні, щоб жити в гармонії, комфорті! Та бути щасливою!

Короткий опис теми:

-Аналіз моделей поведінки під час конфліктів

-Причини появи конфліктів і методи їх усунення

Практична частина:

-Розбір реальних ситуацій

-Засвоєння і відпрацювання альтернативних моделей поведінки

Улюблена цитата нашого спікера: «Давайте будемо реалістами і здійснимо неможливе!», – Че Гевара.

А, давайте спробуємо і ЗДІЙСНИМО!

Чекаємо на вас! Допитливих! Тих, які мають бажання розвиватися і зростати! Які відкриті новим знанням і новим сміливим досягненням!

Форум пройде 7 березня о 12:00, в «First Conference Hall» на вул. Володимирській, 49а.

Реєстрацію розпочато! Кількість місць обмежена!

Всі подробиці за тел.: (067) 220 27 72.

Джерело: Новости Броварів