Жінка з Плоского закрила дитину в хаті в антисанітарних умовах | Трибуна

image
21 Квітня 2021, 19:17
Поділитися:

Броварські правоохоронці притягнули до відповідальності мешканку Плоского за невиконання нею батьківських обов’язків. Про це йдеться на сторінці Броварського районного управління поліції.

21-го квітня працівники ювенальної служби поліції спільно зі службою у справах дітей Великодимерської територіальної громади відвідали 29-річну мешканку Плоского, яка виховує 4-річну дитину.

Як повідомили «Трибуні-Броварів» броварські правоохоронці, до них звернулися  сусіди, які помітили тривалу відсутність дитини на вулиці.

З’ясувалося, що жінка довгий час не виводила доньку на прогулянку, 4-річна дівчинка ввесь час перебувала в приміщенні в антисанітарних умовах та брудному одязі.

Соціальні працівники провели з горе-матір’ю профілактичну бесіду, аби вона виправилась і належним чином доглядала за своєю дитиною.

А ось правоохоронці щодо жінки склали адмінпротокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція цієї статті тягне за собою попередження або накладення штрафу від 850 до 1700 грн.

Якщо ситуація повториться, то штраф збільшиться до 1700-5100 грн.

ФОТО – Броварське районне управління поліції

Читайте також:

Зловживала алкоголем: багатодітну матір притягли до відповідальності

Броварська поліція запрошує дітей до участі в художньому конкурсі

15-річну кураторку «групи смерті» примусово лікують. ВІДЕО

У Броварах чоловік жорстоко побив 7-річного пасинка через пустощі

Джерело: Трибуна – Бровари