Жінка в Бучі зарізала свого співмешканця: суд виніс вирок

image
18 Червня 2019, 16:28
Поділитися:

Ірпінським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 52-річної жінки, обвинувачуваної в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого за ч. 2 ст. 121 КК України.
Встановлено, що 16 листопада 2018 року за місцем свого проживання в м. Буча Київської області, засуджена разом із співмешканцем та сусідом, розпивали спиртні напої. Між співжителями виник конфлікт, у ході якого, чоловік ображав та намагався вдарити свою цивільну дружину. Однак, сусід заступився за жінку та, вдаривши її кривдника по обличчю, пішов додому.
Залишившись наодинці зі своїм співмешканцем, з метою помсти за словесні образи, зловмисниця взяла в руки ніж та нанесла йому два удари в ногу. Після чого пішла до сусіда, продовжувати вживати з ним спиртні напої. Від отриманих травм 58-річний потерпілий помер.
За результатами розглянутого кримінального провадження Ірпінським міським судом Київської області винесено вирок, яким жінку визнано винною та засуджено до 7 років позбавлення волі.
Читайте також: Куценко програв Апеляційний суд і не має права бути депутатом міськради в Ірпені
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня