Жінка, яка постраждала у ДТП на Дорогожичах, й досі не опритомніла

image
25 Березня 2019, 19:01
Поділитися:

Жінка, яка постраждала у ДТП на Дорогожичах, й досі не опритомніла.

Як вдалось з’ясувати журналістам телеканалу «Київ» 35-ти річна Аліна Безсонна, є єдиною годувальницею. Її чоловік перебуває у декретній відпустці, доглядає за трирічним Яковом та 11-ти річним сином-аутистом Данилом.

Маршрутка протягнула Аліну довше всіх по дорозі. У результаті вона отримала травму черепа, головного мозку та забій легенів і перелом таза. Стан жінки стабільно тяжкий.

«За цей час є позитивна динаміка. Свідомості ще немає, але глибина мозкової коми значно зменшується. І ми сподіваємося, що через певний час ми побачимо переконливу гарну неврологічну динаміку», – сказав завідуючий відділенням реанімації лікарні швидкої допомоги.

Стан двох інших постраждалих, сестер Марини та Юлії – стабільний. Зараз вони перебувають у 17-й клінічні лікарні.

Нагадаємо, 21 березня поблизу станції метро «Дорогожичі» водій автобусного маршруту «155», проігнорувавши червоне світло світлофора, збив на пішохідному переході двох жінок, і, не зупиняючись, – ще одного пішохода.

Одну з жінок протягнув за собою кілька метрів. Аби дістати її з під-коліс випадковим перехожим довелося відтягувати маршрутку. Постраждалих із травмами різного ступеня тяжкості забрала швидка. За попередньою інформацією, одна з жінок у дуже тяжкому стані, ще одній вибило зуби.

Очевидці аварії мало не вчинили самосуд над водієм, який стверджував, що гальма автобуса були несправні.

Читайте також: Кличко підписав Меморандум щодо забезпечення безпеки в столиці

Читайте також: Даїшників-хабарників водії хоча б боялися, а нових копів – узагалі не сприймають – Владислав Антонов

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV