Зеленський звільнив Кирила Тимошенка з посади заступника керівника ОП

Зеленський звільнив Кирила Тимошенка з посади заступника керівника ОП
24 Січня 2023, 10:35
Поділитися:

24 січня 2023 г. 10:23

Президент Володимир Зеленський підписав указ, яким звільнив Кирила Тимошенка з посади заступника керівника Офісу президента (ОП). Напередодні Тимошенко написав заяву про звільнення за власним бажанням.

Про це KВстало відомо з повідомлення в телеграм каналі Кирила Тимошенка та указу №28/2023 президента Володимира Зеленського.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Кирило Тимошенко в своєму телеграм каналі опублікував заяву, в якій просить Володимира Зеленського звільнити його з посади заступника керівника Офісу президента за власним бажанням.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Дякую президенту України Володимиру Зеленському за довіру і можливість робити добрі справи кожного дня і кожної хвилини. Дякую кожному очільнику обласних військових адміністрацій. Ми з вами змогли побудувати найпотужнішу команду в країні. Ви дійсно круті. Ви справжні воїни світла! Дякую мерам міст. За конструктив в суперечках”, – написав Тимошенко.

Тимошенко також подякував команді директорату з питань регіональної політики ОП, українця за довіру, ЗСУ, а також дружині та сину.

Вчора, 23 січня, на офіційному інтернет представництві з’явився указ Володимира Зеленського “Про звільнення К.Тимошенка з посади заступника керівника Офісу президента України”.

“Звільнити Тимошенка Кирила Владленовича з посади заступника керівника Офісу президента України згідно з поданою заявою” – йдеться в указі.

Нагадаємо, Кирило Тимошенко був призначений на посаду заступника керівника Офісу президента 25 червня 2019 року. Тимошенко також був куратором “Великого будівництва”.

Читайте: Продовження історії про Chevrolet Tahoe Кирила Тимошенка: 50 авто, переданих Україні для евакуації людей з прифронтових зон, зникли невідомо куди

Фото: Судово-юридична газета

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона