Зеленський виключив зі складу Ставки ексголову Держспецзв’язку Щиголя

image
23 Листопада 2023, 10:15
Поділитися:

23 листопада 2023 г. 10:04

Президент України Володимир Зеленський вчора, 22 листопада, виключив зі складу Ставки верховного головнокомандувача ексголову Держспецзв’язку Юрія Щиголя і призначив міністра цифрової трансформаціїМихайла Федорова.

Про це KВ стало відомо зуказу№771/2023 “Про зміни у складі Ставки Верховного Головнокомандувача” на сайті Офісу президента.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Відповідно до статті 8 Закону України “Про оборону України”, на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони України постановляю… увести до персонального складу Ставки верховного головнокомандувача Федорова Михайла Альбертовича – Віцепрем’єр-міністра України з питань інновацій, розвитку освіти, науки і технологій –Міністра цифрової трансформації України; вивести зі складу Ставки Верховного Головнокомандувача Ю. Щиголя”, – йдеться в документі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як писала KВ,22 листопада слідчий суддя ВАКС обрав запобіжний захід особі, яку слідство вважає організатором схеми заволодіння державними коштами у сумі понад 62 млн грн під час закупівлі Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України (Держспецзв’язку) засобів інформатизації для створення системи захищених реєстрів даних. Правоохоронці не називають імені заарештованого. За даними ЗМІ йдеться про ексголовуДержспецзв’язкуЮрія Щиголя.

Читайте:САП та НАБУ повідомили про підозру щойно звільненим керівникам Держспецзв’язку

Нагадаємо, ЮрійЩиголь бувпризначенийна посадуГолови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в липні 2020 року.

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона